Kontuzje - zastrzyki...

Rudii CZarek Proletariat

0
14.12.2005, 04:32    Pytanie
Witam... Mam małe pytanko,a raczej zagadnienie do poruszenia.Czy stosujecie często (przy doznaniu kontuzji) zastrzyki dla piłkarzy?? Mnie się to nie zdarza więc ciężko powiedzieć o ich znaczeniu.Czy często potem zawodnik wylatuje i pauzuje dłużej niż po zabiegach fizjoterapeuty?? Moim skromnym zdaniem takie praktyki można co najwyżej stosować pod koniec sezonu w wypadku gdy do rozegrania pozostał np. finał LM lub krajowego pucharu.Jak z tym u Was, i jakie macie spostrzeżenia?? Pozdrawiam.

bagger Proletariat

0
14.12.2005 09:44    #1
Ja raz z ciekawości spróbwałem na Tomasu Rosickym z Borussi. Nie chciał wziąźć zastrzyku, bo powiedział, że może on popsuć jego karierę i do tej pory(czyli ok. rok) jest na mnie lekko obrażony.

Post pomocny

wilhelm Proletariat

0
14.12.2005 12:15    #2
Zastrzyki stosuje sie gdy zawodnik jest waznym elementem taktyki przed zblizajacym sie b. waznym meczem ligowym etc.
Nalezy pamietac ze zastrzyki zle wplywaja na zdrowie pilkarzy podwyzszajac ich sklonosc do kontuzji w przyszlosci.
Mozliwe jest ze zawodnik odmowi, co zle wplynie na jego morele;)

Konkluzja: Zastrzyki stosowac w ostatecznosci i tylko raz na ruski rok

Post pomocny

cbsik Proletariat

0
14.12.2005 14:08    #3
jak zawodnik ma grac, bo jest potrzebny to i szpryca musi byc :)
a jak masz kim chlopaka zastapic, to niech lepiej wraca do zdrowia pod opieka fizjoterapeuty

Post pomocny

olfeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2005 16:08    #4
Ja to sprobowalem dwa razy i dwa razy zawodnik wylecial ze skladu na 3-4 tygodnie, oczywiscie w meczu zaggral.

Post pomocny

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2005 19:48    #5
Kolega grał Romą i chciał dać Chivu zastrzyk przed meczem z Juventusem, piłkarz się nie zgodził i miał z nim pózniej konflikt :D

Post pomocny

tomato444 Proletariat

0
21.12.2005 12:49    #6
A ja dalem zastrzyk piłkarzowi który miał potem pauzować 4-5 tygodnie. Koleś zagrał w meczu i... wyzdrowiał! :)

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.