zebranie zawodników

mistrzart Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.11.2006, 16:35    Pytanie
witam,
mam pewne pytanie, otóż przeczytałem recenzje FM'a na onecie i bylo tam takie zdanie : "Kiedy drużynie nie idzie, można poprosić któregoś z graczy o zwołanie zebrania i przedyskutowanie aktualnej formy." używał ktoś z was tego ? można to właczyć normalnie w interakcji z pilkarzem ?

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.11.2006 20:58    #10
Nie nie pomylil gier bo taka opcja zeczywiscie jest w FM07 a nie w FIFA manager

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.11.2006 23:25    #11
ja skorzystałem z tej opcji, i uważam, że jest bardzo przydatna. moje Derby gralo beznadziejnie, poprosilem kapitana-Darka Sztylkę, zeby zrobil zebranie i po bodajże jednym, czy 2 dniach przyszła wiadomość, że Sztylka jest zadowolony z wynikow zebrania czy cos w tym stylu, tak czy inaczej, morale zespołu skoczyło znacząco i team się "obudził" :)

BilevZDW Partyzant

0
07.11.2006 00:26    #12
Ja gram Widzewem i też poprosiłem kapitana o zebranie gdy mój team zaczął kiepsko grać...ale niestety niebył zadowolony z tego zebrania i uważał je z niepotrzebne...:(

mistrzart Partyzant

0
07.11.2006 09:44    #13
recenzje to napewno FM'a przeczytalem :P o fifa manager bym nie czytal nawet :P
wiec wyjasnione ;] dzieki bardzo

delron Partyzant

0
09.11.2006 18:19    #14
Ja miałem to samo. Gram Steauą Bukareszt i mój kapitan Radoi był kontuzjowany i wrocil do zdrowia gdy druzynie nie szlo. Wrócił przed waznym meczem. Chciałem sprawdzic czy jest opcja jak w dawnym Fifa mangerze zeby powiedziec ze "ciesze sie ze wrociles do zdrowia". No i natrafilem na ciekawa opcje aby wlasnie zwolac zebranie po ktorym morale zespolu wyraznie sie poprawilo;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution