Problem po ściągnięciu dodatków graficznych

Knopi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2006, 13:33    Pytanie
witam! mem pewien problem pościagałem dosc duzo facepakow,logopacków,kitspaków ze strony:http://www.sortitoutsi.net/ i pojawia mi sie pewien komunikat(wczesniej mi sie nie pojawial przed sciagnieciem tych plikow z tej stronki),mianowicie chodzi o to ze jak uruchamiam gre i po przeładowaniu reklam pojawia mi sie komunikat:"xml.parsin error not well-formed(invalid token)at line 116 of config.xml" naciskam ok.i moge normalnie grac ale troche mnie to denerwuje ten komunikat...ten sam komunikat pojawia mi sie jak przeladowuje skórke..czy wie ktoś moze co zrobić zeby sie nie pojawial ten komunikat..? cos mam usunac moze..? moze sciagnołem jakis plik z błedem..? sam nie wiem...co zrobić zeby sie to nie pojawiało..?

Palimpsest Młody aktywista

0
14.06.2008 10:39    #20
Huhu mam ten sam problem,ale nie zwracam na niego uwagi i jest ok;)..lub : 1.Skopiuj sobie zapisane gry na pulpit(są w Moje DokumentySports InteractiveFootball Managergames) 2. Odinstaluj grę i wyczyść foldery które pozostały w tym katalogu w którym ją zainstalowałeś i w tym Moje Dokumenty 3. Zainstaluj raz jeszcze i wklej te pliki z sejwami które skopiowałeś w miejsce podane w pkt. 1...powinno pomóc pozbyć się komunikatu i jednocześnie nie będziesz musiał zaczynać gry od nowa

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.06.2008 o godz. 10:50

@

Sqtekt Partyzant

0
14.06.2008 11:24    #21
W opcjach folderów ustawiasz na 'pokaż ukryte pliki i foldery' . Wchodzisz w C:/Documents and Settings/ Twój profil/Dane Aplikacji/Sports Interactive/Football Manager 2008 i kasujesz folder Settings. Przy następnym odpaleniu gry folder sam się tworzy, ale przywraca domyślny profil gry. Przestawiasz sobie graficzkę jak chcesz i cieszysz się grą bez tego błędu :) też borykałem się z tym problemem. Sposób odkryłem w końcu sam. Powodzenia ;)

maaarcin91 Partyzant

0
14.06.2008 12:36    #22
odinstalowalem cala gre i wyczyscilem wszystkie foldery... zainstalowalem gre od nowa i lipa znow to samo a kiedy chce zaczac nowa gre blad znow wyskakuje...

SpaCe155 Partyzant

0
24.06.2008 12:22    #23
Ja mam podobny problem tylko mi pokazuje się komunikat:
not well formed (invalid token) at line 1 of sound_cache_mode.xml
może wiecie jak to naprawic?

kacperski Partyzant

0
26.06.2008 16:32    #24
[quote=SpaCe155]Ja mam podobny problem tylko mi pokazuje się komunikat:
może wiecie jak to naprawic?[/quote]

Mam identyczny problem. Podbijam. Może ktoś jednak wie co zrobić?

mrjonhs Młody aktywista

0
26.06.2008 16:58    #25
Miałem taki bład na początku(kiedy pierwszy raz przeładowałem skórke), ale przy drugim uruchomieniu wszystko było normalnie, już nie wyskakiwało, więc proponuje, żebyście więcej nie buforowali skórek, a wszystko będzie tak jak należy :P

kacperski Partyzant

0
26.06.2008 17:17    #26
Tyle, że chodzi o to, że ja nic nie ruszałem w skórkach. Po prostu- działało normalnie, potem włączam i mi się to wyświetla:

not well formed (invalid token) at line 1 of skin.xml

janko05 Partyzant

0
02.01.2009 21:01    #27
not well formed (inwalid token) at line 1 of last_saved_game.xml"

wczoraj gram skok napiecia prad wylaczyli o poszedlem spac a dzis to mi wyskakuje ...
nawet nie wejdzie do głonwego menu tylko przy wczytywaniu wywala mnie na pulpit daje ok wlaczam od nowa gre ale psize ze jest uruchomiona w managerze urzadzen daje zakoncz proces i w kołko to samo co moge zrobic?

ndL Młody aktywista

0
02.01.2009 21:05    #28
kliknij na ikonke fm prawym wlasciwosci i w element docelowy wpisz --reset_preferences i wlacz gre
tylko bedziesz musial przeladowac skina i bedzie chodzilo ;)

janko05 Partyzant

0
02.01.2009 21:45    #29
tylko jak pisze to reset_preferences to Okreslona w polu nazwa upewnij sie czy ejst poprawna...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution