Sciagnalem sobie English_Premier_League_Superpack_v1.0_qwas, sa to dodatki graficzne do Premiership. Tu mam problem, bo nie wiem jak to wgrać. Jest napisane, gdzie tylko ze w tym miejscu mam akurat katalogi do nizszych lig angielskich, a do premiership nie ma. Nie wiem jak nazwac (ten stworzony) katalog do premiership, zeby działało. Próbowałem różnych nazw i nic :/
logos - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspictureslogosclubs
kits - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspictureskitsclubs
facepack - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspicturesplayers
tylko wlasnie jest tak jak pisze, nie mam katalogu premiership, mam np. 'conference', itp.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje ;]
pozdrawiam
logos - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspictureslogosclubs
kits - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspictureskitsclubs
facepack - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspicturesplayers
tylko wlasnie jest tak jak pisze, nie mam katalogu premiership, mam np. 'conference', itp.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje ;]
pozdrawiam
Najnowsze posty