Wejść czy Zostać

meszynski_m Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.01.2007, 16:47    Pytanie
Witam. Mam problem. Może dla nie których banalny ale no cóż. Gram II ligową Unią Janikowo. Nie wiem jakim cudem tak dobrze mi idzie. Więc sprawa wygląda tak. Jestem na I miejscu w tabeli i zostały 2 kolejki meczów do końca. Nie wiem czy zostać w II lidze czy wejść do pierwszej. Nie mam odpowiednego składa na pierwszą lige żeby tam grać. Więc myślę żeby zostać w II i zbudować zespół na następny rok czy też grać w pierwszej poźniej spowrotem spaść do drugiej.
P.S. Nie jestem oszustem, nie używam edytora, nic nie zmieniałem.

Pozdro dla wszystkich. :)

Ziomel Partyzant

0
09.01.2007 16:49    #1
Awansuj,spróbuj sił w pierwszej lidze,a może twojej drużynie będzie szło dobrze.Zawsze lepiej awansować!

Użytkownik uznał post za pomocny

SyZtem Przodownik pracy

0
09.01.2007 16:50    #2
Co za pytanie, pewnie, że właź, równie dobrze zbudujesz drużynę w I lidze, może Ci sie udą, może nie spadniesz.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.01.2007 18:31    #3
Pytanie głupie, ale jak już pytasz to oczywiście że wejdz. W II lidze nie zbudujesz składu na I ligę. Piłkarze nie będą chcieli przechodzić, może w I lidze będzie co dobrze szło, zawsze warto spróbować.

meszynski_m Młody aktywista

0
09.01.2007 18:32    #4
Dziękuje wam za pomoc. Myślę że mi się uda w Ekstraklasie. :) Zakupiłem lepszych zawodników i sprzedałem słabszych. Jest ok. Jeszcze raz dzięki za pomoc.

Pozdro :)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2007 18:33    #5
Już prędzej w 1 lidze zbudujesz mocny skład niż w drugiej. Do tego dochodzą jeszcze pieniądze, reputacja, jednym słowem(dwoma)- same korzyści!

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.01.2007 18:39    #6
jezeli zostalbys w 2 lidze popelnilbys wielki blad ktorego moglbys pozniej zalowac, tak szansa moze sie nie powtorzyc, a w 1 lidze mozesz sie utrzymac. Napewno pozyskasz nowych lepszych pilkarzy ktorzy pomoga ci w utrzymaniu

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2007 19:18    #7
napewno musisz awansować
jeśli ci się uda do gdy już będziesz wiedział że wszedłeś do 1 ligi mógłyś się postarać o kupno łukasza sosina i o bramki nie będziesz musiał się martwić
proponuję ci też kupno z widzewa jarosława białka i sławomira szeligi
tak jak powiedział manadzer5 same korzyści

RickenCKY Partyzant

0
09.01.2007 21:01    #8
Wejdź, bo dostanies więcej siana na transfery i może nie będziesz skazany na totalną porażkę w I lidze ;)

MARAZM Młody aktywista

0
10.01.2007 08:30    #9
do 1 panie do pierwszej nie inaczej ,też masz pomysł zostać w drugiej.chceszz zrobic dokładnie jak mój kolega w klasie maturalnej :stwierdził że jeszcze nie dojrzał do matury więc olał cały rok pracy i nie zdał (a miał tylko pokazać ,że prowadzi zeszyt do rosyjskiego , taki miał warunek aby go dopuśili do matury) i co rok w plecy !!!!! a pomyśl co będzie jak w przyszłym sezonie coś pójdzie nie tak ???????? i co kicha była szansa i się nie chciało spróbować .Sukcesów w pierwszej lidze !!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.