Po jakim czasie obcokrajowcy są liczenie w FM jako Polacy? Bo słyszałem od znajomego, że "na 100% po trzech sezonach w Polsce", a teraz zacząłem właśnie 4 sezon, mam paru obcokrajowców, którzy rozegrali 3 pełne sezony i dalej są CDZ :[. A byłem tak pewny, ze będą się liczyli jako Polacy, że wyprzedałem Polaków i kupiłem obcokrajowców I teraz jeśli nie będą liczeni jako Polacy zamiast walczyć o Mistrza to będę się bronił przed spadkiem wystawiając piłkarzy z drużyny U18
Co najdziwniejsze przegladałem składy innych drużyn i tam jeśli obcokrajowiec ma rozegrane 3 sezony to już jest liczony jako Polak. Jest nawet jeden taki, który rozegrał 2 sezony, odszedł zagranicę, potem wrócił na sezon i jest liczony jako Polak... Chyba, że jeszcze dostaną to obywatelstwo, ale sezon już się zaczął.
Pozdrawiam!
Co najdziwniejsze przegladałem składy innych drużyn i tam jeśli obcokrajowiec ma rozegrane 3 sezony to już jest liczony jako Polak. Jest nawet jeden taki, który rozegrał 2 sezony, odszedł zagranicę, potem wrócił na sezon i jest liczony jako Polak... Chyba, że jeszcze dostaną to obywatelstwo, ale sezon już się zaczął.
Pozdrawiam!
Najnowsze posty