UWAGA!!
Mam dla was bardzo, bardzo przykrą wiadomość. Dzisiaj zawieszamy prace nad update, do dowołania, a więc poczekacie jeszcze dłużej na update. Powodem jest użytkownik cmrev jak i naszego forum: obserwator, wczoraj przekonałem się dlaczego ma taki nick, otóż obserwuje ludzi na gg, ich konferencje, rozmowy, archiwum, wczoraj mieliśmy zgromadzenie i lekką kłótnie, po tym napisał do mnie właśnie obserwator, że nie ładnie tak sie wyrażać i kopiował mi fragmenty naszej konfy, potem rozmowy na gg itd. Mam tego dość ponieważ grozi zniszczeniem forum. Dużo czasu już na to zmarnowałem i dużo jeszcze (bym) przeznacze/ył. Robimy to dla was ale w takich warunkach pracować nie będziemy, na długo oczekiwany dodatek jakim jest 3 liga Polska będziecie musieli poczekać jeszcze dłużej. Pretensje zgłaszajcie do obserwatora, który wywoałał całe zamieszanie. PS. Forum nie działa, ponieważ jest ono przenoszone na szybszy serwer przez fora.pl my na to nie mamy wpływu. Przepraszamy. Gdy forum powróci i tak bedzie zawieszone....
Najnowsze posty