Niebezpieczeństwa podczas gry w FMa :)

dscorp Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.03.2007, 00:40    Pytanie
Postanowiłem sobie założyć taki troszkę temat pół żartem pół serio. Zdarzyło się wam coś rozwalić, gdy przegraliście mecz w ostatnich sekundach? Nakrzyczeliście kiedyś z tego powodu na siostrę,ojca, dziewczynę? Jak reagujecie po straconych bramkach? Szczerze mnie to ciekawi :) Jeśli ja przegrywam wygrany mecz zawsze lecą głośne niecenzuralne słowa i uderzam pięścią w stół iii nieukrywam, iż często zawalony sezon ma wpływ na moje całodzienne morale. Tak samo jak jakieś trofeum czy seria zwycięstw ;) Oczywiście są rzeczy, które mają wpływ na mój humor bardziej, żeby nie było :P. Czy łapaliście sie na jakichś zboczeniach odnośnie FM czy wcześniej CM. Np. opowiadaliście koledzę o dziewczynie w stylu "Wiesz, narazie to ją sobie wypożyczyłem na jeden sezon, żeby odkryć jej ukryte atrybuty, ale oczywiście z opcją pierwokupu! Problem jest w tym, że ten plejer chcę wysoki kontrakt i nie godzi się na bycie szerokim zapleczem, ale mam nadzieje, że jak często będę go wystawiał do składu to uda mi się znaleźć porozumienie" hehehe. Na pudełku CM 00/01 widniał napis "Najważniejsza gra Twojego życia" lekko wzdrygując ramionami włożyłem płytę i od tej chwili moje życie przebiega zupełnie innym rytmem :) PozDrawiam

matinho02 Młody aktywista

0
28.03.2007 06:52    #1
no ja zawsze wale w biurko albo w szafe jak strace gola.... a moj dotychczasowy bilans to rozwalona myszka... czasami tez zdarza mi sie rzucac po pokoju i kopac pilke we wszystkie strony:P

The Game Młody aktywista

0
28.03.2007 06:59    #2
Ja jeszcze w CM 4 jak grałem to klawiature rozwaliłem:) a tak to wale po biurku itp. odstresowuje:):)

arnold1990 Młody aktywista

0
28.03.2007 07:12    #3
zawsze jak mi nie wyjdzie cos to muzyke zmieniam =D raz rozwalilem myszke i duuuuzooo przeklinam :)

hehe ciekawy temat ;p

wojciak Partyzant

0
28.03.2007 07:14    #4
Najlepsze i najbardziej kwieciste wiązanki puszczam właśnie przy FMie... :p

sm1leY Młody aktywista

0
28.03.2007 07:18    #5
zawsze rzucalem myszka o sciane lecz odkad mam mx510 staram sie tego nie robic ;]
Teraz przerzucilem sie na sluchawki i klawiature ;D

magius28 Partyzant

0
28.03.2007 11:25    #6
W FM06, po porażce Śląskiem Wrocław w finale ligi mistrzów z Barceloną (gol w 120 min), sąsiedzi wezwali policję bo myśleli że żonie awanturę robię.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
28.03.2007 11:43    #7
Bardzo ciekawy temat, ale niestety wg regulaminu Sufler to jest miejsce na pomoc, a nie na rozmowy, nawet takie z jajem. BTW - wchodzicie na Suflera jeszcze przed 7 rano? :)

A, Forum CM -> www.forumcm.net :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution