To moze ja cos napisze. Nie ma sie specjalnie narazie czym chwalić. Prowadze Śląsk Wrocław (gram na łatce 6.0.3 bez żadnych robsonów).
1sezon. Zwycięstwo w 2.Lidze (7 pkt przewagi nad Widzewem), ćwierćfinał pucharu Polski i odpadniećie z Amicą.
2sezon. 2 miejsce w 1.Lidze (9pky straty do Wisły), ćwierćfinał PP i odpadnięcie z Wisłą
3sezon. 1 miejsce w 1.Lidze (7pkt przewagi nad Wisłą), ćwierćfinał PP (cholera ile razy można odpaść w ćwierćfinale
) i najwiekszy suksec ćwierćfinał PUEFA po odpadnięciu z Realem Madryt 1:3 i 1:0
Mój skład:
B.Janukiewicz (Wieczorek)
OP.Celeban (Boichenko(rosja))
OŚ.Napierała(Hernacki)
OŚ.Kroczek(Żytko)
OL.K.Kazimierczak(P.Kazimierczak)
DP.Sztylka(Strąk)
OP.Kronevater(słowenia) (Trałka,Dobek)
OPR.Siciak(Wysocki)
OPL.Vlasov(rosia) (Piotr Brozek,Stanford)
NP.Lutsenko (rosja) - 2 krotny król strzelców 1.Ligi (Grosicki)
NL.Kowal (Janoszka)
2 razy rozbudowałem bazę treningową i teraz mam rozbudowe stadionu o 7500 siedlisk.
W sumie największą przyjemność sprawia mi zarabianie kasy.
W balansie mam 33 mln USD i moge dawać kontrakty na poziomie 60tys USD/tyg (trochę to nierealne, ale taki urok gry).
Na koniec:
1.Nie stosuje techniki load/save
2. Nie uzywam FMScuta (ale sam mam 6 skautów w klubie przez cały szac penetrujących kilka regionów)
3.mój trening jest w każdej pozycji "****" lub "*****" z obiążeniem lękkim dla trenerów i cięzkim dla graczy w rozróżnieniu da każdą pozycję.
4.Gram z wgranymi 2 ligami z Polski i baza Ogromną.
5.W każdej przerwie miedzy rozgrywkami ustawiam 6 meczów towarzyskich z silnymi przeciwnikami (CSKA Sofia, CSKA Moskwa, Steaua, Herta Berlin itp.) inkasując z biletów 120-180tys USD. Zwykle je wygrywam mimo, że przeciwnik gra w najmocniejszym składzie.
6.Niestety wykorzystuje bugi w grze (tu się trochę wstydzę):
Zakup Golińskiego za 3tys USD i sprzedaż za klika dni za kwote 300tys. USD. Nie wiem czemu sie tak dzieje. Myśle, że programiści powinni poprawic tę częśc gry. Bo dziwne, że nikt nie kupił Golińskiego jak był na Liście, a potem jak rozpuściłem oferty po klubach za 100 razy większą kwotę to zgłosiło się wiele klubów.
Jak ktoś będzie chciał mogę wkleić screeny. Pozdrawiam.
Najnowsze posty