Asystent.....

Papajos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2007, 22:44    Pytanie
siema mam pytanko czy warto dawać asystentowi rozmowy motywacjyjne z drużyną? są dobre efekty tego gdy asystent ma motywajce 20 ? czy raczej nie? bo ja czasami nieiwem jak rozmawiać z piłkarzami :/ przeważnie ejst dobrze nawet bardzo dobrze ale czasami zaczynają grać gorzej :/ i myślałem właśnie nad tymi rozmowami dla asystenta żeby dać. czy nie warto?i jak mam ustwaić żeby był kto inny asystentem? bo gram realem i tam jest ich 3 nie mogę zwolnić już żadnego z nich bo zarząd blokuje transfer. mam ustawione żeby najlepszy mój asystent prowadził castille i Real c ale wszytki info dotyczące pierwszej drużyny itd. podaje mi ten gorszy ;/ a ja tak nie chce :) pozdro

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.05.2007 22:47    #1
Ja nie radzę dawać w ogóle asystentowi takiego prawa. Zawodnicy mogą być niezadowoleni, czasami potrafi on powiedzieć ostre słowa.
PS. Widzę, że jesteś ambitnym człowiekiem i będziesz próbował osiągnąć szczyt słabym klubem... to Twój pierwszy FM ??

supertaktyk Proletariat

0
04.05.2007 22:47    #2
Jeżeli ma 20 to jasne, że warto. Mogę dać swój przykład. Ja pierwsze co robię to zatrudniam trenera z motywacją 20 i nie martwię się o swój zespół.

Postaraj się temu gorszemu dać kontrakt trenerski, a lepszemu asystenta, lub jak jest to nic nie robić. Jeżeli się nie uda to niestety musisz czekać do końca kontraktu.

Użytkownik uznał post za pomocny

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.05.2007 22:50    #3
Ja nie daję za dużego pola do popisu asystentowi, wolę do końca samemu prowadzić zespół, większa przyjemność i satysfakcja. Rozgrywanie sparingów, organizowanie ich, rozmowy motywacyjne wolę ja prowadzić.

predaktor Młody aktywista

0
04.05.2007 22:53    #4
Taka opcja jest dobra na krótka metę.Po jakims czasie zawodnicy będą niezadowoleni z asystenta.Wiadomo przecież, że asystenci,scouci itp. są niedopracowani w FMie.

supertaktyk Proletariat

0
04.05.2007 22:54    #5
Karpinie, drogi kolego.

Czasem (po rozegraniu 40 meczy) masz problem i nie wiesz co masz im powiedzieć. Gdyż jeśli cały czas im mówisz "Życz szczęścia na boisku" to oni zaczną Ciebie totalnie olewać. Ja daję to asystentowi i naprawdę wyniki mam dobre.

Bartez Przodownik pracy

0
05.05.2007 00:11    #6
U mnie asystent rozmawia z piłkarzami i w tej chwili walczę o szóste mistrzostwo z rzędu.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
05.05.2007 09:43    #7
jak na 20 rozmowy motywacyjne to wato a jak mnie to nie

Aztek Partyzant

0
05.05.2007 09:53    #8
Jeśli chcesz zwolnić asystentów, to podpisz z nimi nowe umowy na rok (np. jeśli jest 2006r to podpisz do 2007r) i wtedy ich zwolnij z klubu. W Realu musisz zwolnić 2, żeby zatrudnić 1 nowego. Jeśli zwolnisz tylko 1, to zarząd nie będzie się zgadzał na nowych asystentów, jeśli będziesz chciał takowych zatrudnić.

kmaster Partyzant

0
05.05.2007 10:48    #9
hm u mnie asystent miał rozmowy na 18 a po pewnym czasie(on przeprowadza rozmowy) ma już 9. nie rozumiem tego...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.