FMUT - Update

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2007, 16:36    Pytanie
Na początku zaznaczę że poprzedni temat został zamknięty z powodu zapytania któregoś z byłych członków fmut o c.racka :| Od teraz update robie sam i poszukuje ludzi którzy posiadają oryginalną wersje gry, wiedzę i chęć do pracy.

Ale teraz do konkretów.

Nie składam broni(Mimo że nie mam nikogo do pomocy, tutaj przydała by się pomoc GyGy:2145526) i udostępniam wam kolejną wersję FMUT. Jest to wersja 2.0. Mam nadzieję że będziecie zadowoleni i pomożecie dążyć FMUT do doskonałości :]

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

Świat:

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 08.05.2007r.
* PoprawionoPogorszono atrybuty co niektórych zawodników.
* Skorygowano CA i PA niektórych zawodników.
* I wiele innych drobnych zmian [...]
*Zmiany w sztabach szkoleniowych co niektórych klubów aktualne na dzień 08.05.2007r.
(Np. Beenhakker, Roeder)
* Dodano najbardziej utalentowanych Polaków grających za granicą.
*Skorygowano umiejętności co niektórych Polaków przebywających za granicą.

Polska:

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi Polskiej.

* Zmiany w sztabach szkoleniowych co niektórych klubów aktualne na dzień 08.05.2007r.
(Np. Stawowy, Kaliszan)
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie występujące w poprzedniej wersji.
* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 08.05.2007r.
* PoprawionoPogorszono atrybuty co niektórych zawodników.
* Skorygowano CA i PA niektórych zawodników.
*"Future transfer" Łukasza Fabiańskiego do Arsenalu

PLIK "README"

DOWNLOAD 2.0

Czekam na komentarze/propozycje i wyłapane błędy

kyczy7 Przodownik pracy

0
02.08.2007 21:11    #270
nie każdy mariusz, nie każdy :) Sandro, Fudi, Manadżer5, Seju, no i jeszcze oczywiscie samo SI robi cos naprawde porzadnego a ja nie znosze ludzi którzy tworza swój 1 update i dopiero wchodza w tą bajke i dlatego krytykuje :) ... dobra nie chce mi sie kłócić ... z mojej strony rozejm ze wszystkimi ... ps. ale i tak bede niektóre rzeczy krytykował :D lol ... taka moja natura :D I lepiej juz sie nie rozpisywac tu o tym bo widze ze juz admini zaraz zareaguja :/ jak cos to mozna na gg pogdac :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.08.2007 22:17    #271
A myślisz, że Sandro nie miał swojego 'pierwszego razu', też kiedyś zaczynał i gdyby ktoś na niego naskoczył, tak jak Ty na Mariusza, to by się mu odechciało robić update i sam nie grałbyś w niego, myśl nad tym co piszesz.

kyczy7 Przodownik pracy

0
02.08.2007 23:05    #272
ale wtedy mnie tu jeszcze nie było :) ... panie Karpin xD

Update Sandro jest mega cool :) Gram Leszkiem i idzie ładnie ... Tylko w tym update jakos dziwnie funkcjonuje liga : Legia przedostania po 6 kolejkach ... Jagielonia pierwsza - WSZYSTKO WYGRYWA !!! ... nom ale moze z kwestia czasu to sie zmieni :)

Sandro Partyzant

0
02.08.2007 23:48    #273
Nie no przestańcie sobie robić jaja z tego tematu, kyczy7 ma swoje zdanie i tyle, niektórym też nie podoba się mój update, trudno z każdą wersją staram się bardziej. Mariusz twojej sytuacji na pewno nie poprawi zaśmiecanie czyiś tematów, jeżeli ktoś na Ciebie naskakuje to olej, od tego są admini, ale nie prowadź wojny na całym suflerze z kyczy, co Ci to da? Skup się na update i szlifuj bazę :] Kyczy7 co do ligi to rzeczywiście dziwne, u mnie w pierwszych 2 sezonach zazwyczaj jest norma, czyli: Legia-Wisła-Cos ... :]

Pozdrawiam i ... ochłońcie :]

bartekbaluty Partyzant

0
03.08.2007 00:00    #274
nie chce sie kucic z nikim teraz chce ci sandro dac bledy jakie znalazlem w widzewie nie ma bono i ukacha budzety 2 ligi chyba nieuaktualniles stadiony tez nie

bartekbaluty Partyzant

0
03.08.2007 00:05    #275
http://www.transfery.info/ jak bedziesz robil nastepnego updata to tu jest bardzo dobra strona

Sandro Partyzant

0
03.08.2007 00:35    #276
Ej spokojnie:] Pomagasz w rozwoju update, o tym że w Widzewie nie ma tych graczy wiem :] Stadiony były uaktualniane dla 1 i 2 ligi, a budżety dla czołowych klubów. Co do stron to myślę jeszcze samodzielnie i znam trnsfery.info oraz multum innych stron, tak bym nie brał się za robienie update, więc o źródła z których czerpie info się nie martwcie :]

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za błędy które wypisujecie! :]

kyczy7 Przodownik pracy

0
03.08.2007 11:25    #277
u mnie Polonia Bytom z Wisa K wygrywa ... legia przediostatnia w tabeli korona ostatnia ! łooooo ... ale mysle ze z biegiem czasu dojdzie do normy :D

Euzi Partyzant

0
03.08.2007 11:35    #278
Yhy, tak, korzystajcie z transfery.info... :/

Tak w ogóle to dzisiaj Rambo wypuszcza update, więc już będzie jeden a porządny. :)

kyczy7 Przodownik pracy

0
03.08.2007 13:43    #279
taaaaaa ? dzisiaj update Rambo ? nom to nieźle ale ja już zaczełem rozgrywke na tym Sandra i nie chce juz zmieniac wiec pozostane jednak przy tym xD ... jeszcze moze zagram na update Ramba przed wydaniem 2008 ... planuja ekipy Las palmas ( Fenix nia gra pisał w temacie z rekoradami i przechwałkami nom i tak mnie wzieło zeby nimi zapykac ale narazie gram Leszkiem :) )

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution