pytanie o filie ktorego jeszcze nie bylo

Miccli91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.06.2007, 13:16    Pytanie
przeszukalem tematy o klubach filialnych i nikt o to nie pytal.
gram sobie ruska druzyna, calkiem spora.
poza rosja wybralem(sposrod krajow bylego ukladu warszawskiego) tylko rumunie polske i ukraine. mam w tych krajach filie, chcialbym kolejna, bo wiadomo ze malo kto chcialby zostac wypozyczony do ligi np macedonskiej, a zarzad proponuje tylko klubu z krajow europy wschodniej w ktorych nie mam swoich fili.
czy da sie cos zrobic by zyskac kolejna filie w polsce lub na ukrainie, badz w jakims innym, stosunkowo rozwinietym pod wzgledem pilkarskim kraju?

Pan(sz)czur Partyzant

0
03.06.2007 16:15    #10
Miccli91 zalezy jak masz reputacje klubu i jakim grasz klubem. Wydaje mi sie ze jak klubem ze wschodu to znajdzie ci filie tylko ze wschodu, ja tak mialem. A jak grasz jakims klubem z zachodu to filia zachodnia. Ten przypadek nie sprawdza sie w Ajaksie moge wszedzie sobie znalezc filie przynajmniej ja tak mialem. A drugiej strony na to patrzac to sa ustawione losowo poszukiwania fili, chyba...

tabalugg Młody aktywista

0
03.06.2007 16:55    #11
Zależy też ile masz kasy,jak klub przynosi duże zyski ( nie musisz sprawdzać finansów,wystarczy że jak np scouci mogą wyjeźdzać poza Europe a wczesniej nie mogli) to i lepszy klub będziesz miał

Użytkownik uznał post za pomocny

Bartez Przodownik pracy

0
03.06.2007 17:01    #12
Grając Legią mam filię w Chinach, a swego czasu w Kostaryce i Hondurasie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Miccli91 Partyzant

0
03.06.2007 17:03    #13
tabalugg - od 2 dni moga... a poki co nie da rady zarzadu o nowa filie prosic,
ale poczekamy, zobaczymy

Pan(sz)czur Partyzant

0
03.06.2007 18:09    #14
bartez a jaka masz reputacje? w 2010 mozesz miec wyzsza jak wygrywasz co sie da.

Robi2009 Młody aktywista

0
19.05.2009 02:17    #15
[quote=martin]sam nie możesz proponować klubu.wybiera go zarząd.nic z tym nie można zrobić.[/quote]
A nie zgodzę się. Po kilku latach prowadzenia drużyny, gdy osiągnie się odpowiednią reputację (i wcześniej nie ma już zbyt wielu filii - inaczej zarząd odrzuci prośbę o kolejną), można samemu wskazać klub, z którym chce się nawiązać współpracę. Doświadczyłem tego w Koronie, po 3 czy 4 sezonach. Czyli można wybrać, ale trzeba poczekać.

BTW, nie chcę zakładać nowego wątku, więc podepnę się pod ten. Ktoś wie, na czym polegają różnice w typach klubów filialnych, np. czym się różni (widoczne w edytorze) klub B od II drużyny? Jakieś zasady finansowania czy zarządzania?

EDIT: Ups, to był wątek do 07 :P Moje pytanie tyczy się oczywiście 09, podobnież jak i odpowiedź.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.05.2009 o godz. 02:18

There's nothing to fear except the fear itself

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution