heh nieźle szyna
ja Lechem grałem do 2011 roku,największy sukces to (tylko ?) awans do 1/116 PUEFA i porażka z Monaco,wcześniej pokonałem Loko Moskwa (1:0 W,3:0 D)w grupie Pireus (2:2 W),Fenerbahce (0:0 D),Liverpool (1:2W),Ajax (3:2 D) ... to było w sezonie 2010/11,w tym 2011/12 odpadłem w III rundzie eliminacji LM z Liverpoolem (0:2 W,2:1 D)
mój skład (duzymi literami NEWGENI)
Arias (z wolnego transferu w 2009 roku),Rafał Misztal (wt z Korony w 2011),Szymański (mój młody wychowanek)
------------------------------------------------------
Marciniak
PIRVU (świetny Rumun )Muller (wbrew pozorom Argentynczyk)
PRENDES (hiszpan,ale wcześniej był Argentyńczykiem wiec mogłem go ściągnać)
ZHONG (chinski lewy obronca),Buznikin (Białorusin ,wt z Zaglębia w 2011)Quiroga (argentyńczyk ,wt w 2009)
--------------------------------------------------------
Łobodziński (wt z Korony w 2009 roku),REDINCIUC (młody Rumun)
MOLINA ( jedna z moich dwóch gwiazd,Peruwiańczyk,pytały o niego HSV i B04)
Garguła,PILAR (Czech powolywany juz do repry),TOIROV(Uzbekistańczyk xD ale dobry)
CORDERO (Argentyński lewy skrzydłowy,narazie ptał tylko River Plate)
--------------------------------------------------------
SERGIO PEREYRA !!!!!!!!(Argentyńczyk,21 lat,w klubie od 2010 roku,pytały już Barcelona,Real i inni,dawali już nawet 5 mln euro,ale jakimś cudem zarząd nie blokował,następca Maradony (173 cm),młódy geniusz !!)
SOTO (Peruwiański napastnik,choc równie dobrze Polak,bo nie grał jeszcze w żadnej repre Peru,potrafi grać genialnie,ale często zdarzają mu sie serie słabych gier)
reszta moich napastników:
Grzelak (3x piłkarz sezonu wg.kibiców,1x krół strzelców,nie schodzi poniżej kilkunastu goli w sezonie)
Hirsz (nie byłemdo niego przekonany,ale gdy konczył mu się kontrakt,a byłnim zainteresowany Celtic,to moja ambicja kazała mi go kupić xD oplacało się,grywa mało ,ale za to b.dobrze
RNIC (Serb,goli narazie dużo nie strzela,zato bardzo dobrze gra,nie pamiętam kiedo ostatnio miał 5)
Kaźmierowski (wt 2011 z Wisły,przyzwoity,ale z lepszymi nie ma sznans
jakby ktoś chciał screeny,to piszcie jakie,wystawię jutro dzis mi się nie chce
)
Najnowsze posty