Ja właśnie zacząłem grę angielskim klubem z Conference. Nazywa się Stavanage Borough, dostałem na transfery 240K euro - ku mojemu zdziwieniu. Sparingi grałem z rezerwami Boltonu i Tottenhamu, ściągnełem zawodnika m.in. z rezerw Middlesbrough - Toma Craddocka i strzela bramki na zawołanie, Barchama z Boltonu i też nawet się łapie
Najlepsze jest to, że talenty z polski, które podaje Wujek Przecinak przychodzą bez problemu tak jak z innych krajów, np. Matjaz Rozman... ogólnie ciekawie się gra. Mam w składzie zawodnika Jona Nurse z Barbadosu OPP/NŚ i chlopak ma 11 drybling, 20 przyspieszenia, 18 szybkosc i to wszystkie staty ktore ma powyzej 10. Gdyby nie to, że Norbert Mazgaj doznał kontuzji tuż przed meczem ligowym, za pewne Jon siedziałby na ławce... ale zagrał i... zawodnik meczu - 2 asysty (Prawa Pomoc) w drugiej połowie przesunęłem go do ataku i strzelił bramke. Cały mecz wygrałem 3:1, 2 bramki strzelił wspomniany wyżej Tom Craddock i 1-Nurse. Teraz jestem po 5 meczu i zajmuje 2 miejsce z 13 pktami tracąc tylko 2 do lidera z Oxfordu. Co ciekawe Nurse zadomowił się na dobre na prawej pomocy i ma 6 asyst i (uwaga!) 4 bramki
Moim zdaniem ciekawie się gra w takich ligach i popieram zdanie Wujka Przecinaka, że ci niby "fani" fma którzy grają Realami i innymi nie są poprostu graczami
Ale się rozpisałem, ale myślę, że zachęci Cię to do zagrania w niższych ligach angielskich i oderwania się od wygrywania wszystko co możliwe
Tak jak i innych zachęcam do spróbowania w np.Conference
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty