strzały z dystansu

aimarro Proletariat

0
18.09.2004, 15:03    Pytanie
Sluchajcie mam pytanie jak sobie poradzic z duza liczba oddawanych strzalow z dystnsu. Dokladniej, co zrobic by zawodnicy mniej strzelali? Oczywiscie maja wylaczona opcje strazly z dystansu mam tu na mysli glownie srodwych pomocnikow. Problem polega na tym ze w meczu moi chloapki oddaja mase strzalow z dystansu tyle ze 3/4 sa niecelne nie wiem jak sobie z tym poradzic. Druga sprawa odnosnie poprzedniego tematu. Co bedzie robil np srodkowy pomocnik czy napastnik gdy nie bedzie mial wlaczanej opcji akcje ofensywne co zas bedzie robil gdy mu ja wlacze? dzieki za odpowiedz!

EloeloZiom Proletariat

0
18.09.2004 19:52    #1
A Grzesiu "torpeda" Rasiak szczela często gęsto z ucha. I tesz sie mu nie da tego wyłonczyć.

Post pomocny

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.09.2004 08:46    #2
Z środkowymi pomocnikami w CM 03/04 tak już jest, że oddają dużo strzałów z dystansu, niezależnie od tego, czy mają tak "zadane" w opcjach czy nie. Ot - taka uroda tej wersji CeeMa. Dlatego też warto na pozycji środkowego pomocnika (albo środkowych pomocników) ustawiać graczy, którzy dobrze strzelają z dystansu. Co ciekawe - przy braku typowego środkowego pomocnika ów "mankament" gry przechodzi na defensywnego środkowego pomocnika.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.