Oj, ten temat porusza naprawdę istotny problem który denerwuje niejednego FM-aniaka. Ktoś wspomniał że kupił do Legii Carstena Janckera i muszę przyznać, że mnie kiedyś tez udało się go ściągnąć, a co ciekawe później już mi to się nie udawało. Tez chyba grałem na patchu RRU albo na 7.0.1 raczej tym drugim. Wtedy sporo majstrowałem w edytorku i na próbę zrobiłem swój własny klub PKP Dwór który wszystko miał wysoko - finanse, reputację itd. startował z II ligi tak na próbę. Polskiej ekstraklasie dałem reputację 20 podobnie jak krajowi na maxa. I gdy awansowałem do pierwszej i z pwoodzeniem grałem w pucharach to ciągle przychodzili do mnie co najwyżej Serbi, Rumuni, Argentyńczycy, Brazylijczycy, Bośniacy, Rosjanie czy Ukraińcy. Zgadzali się tacy jak Szewczenko (nie lubię go tak w ogóle bo to laluś), Mutu, Stanković, Hleb, Ortega, Palermo, Izmailov, Kerzhakov, Gusev, Rat, Leyrielton i wielu wielu innych ale NIGDY nikt z Niemiec, Francji, Portugalii, Hiszpanii, Włoch czy z Anglii nawet z III ligi! Tylko ten Jancker raz udało mi go się cudem sprowadzić. A tak to nic.
A, jeszcze w poprzednim FM-ie miałem Ibrahimę Bakayoko w ataku i Del Piero jako grającego asystenta....
Najnowsze posty