Kiedyś robiąc testy w FMie 2006 (poprzez oszustwa zwyciężając w LM, okradanie innych klubów, itd.) Legią udało mi się sprowadzić do klubu Cicinho i Boruca z Realu Madryt. Chciałem sprawdzić, czy jest szansa, by ktoś z Barcy, czy Realu przyszedł do Polski. Tymczasem grając innym graczem, normalnie Wisłą, bez wielkich transferów, nawiązałem walkę z galaktyczną (L) i zdobyłem mistrzostwo. Innym razem, także podczas testów udało mi się sprowadzić do (L) największe gwiazdy Szachtara Donieck (Hubschmann, Srna, Jadson, itd.), Mascherano i Aguero, jeszcze z Argentyny i np. Ramóna, który jest teraz w CSKA Moskwa. Wygląda na to, że dzięki oszustwom można mieć w klubie wielkie gwiazdy. Chcę jednak powiedzieć, że NIE korzystałem wtedy z edytora. Aha, jeszcze jeden przypadek. Udało mi się wypożyczyć z Arsenalu Ljungberga, Bentnera, Daby'ego i jeszcze jakiś grajków do Legii. Londyńczyce byli moim klubem patronackim z opcją wypożyczania zawodników itd. Co sezon kogoś mi proponowali na wypożyczenie, ale regularnie grałem w Champions League.
Pozdrawiam.
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty