Zwis

toiler Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.08.2007, 21:22    Pytanie
Umyłem sobie sejwa cleanerem i teraz przy przetwarzaniu gra się zwiesza i nic nie idzie do porzodu. Próbowałem z pomocą urlopu ale nic to nie daje. Czy jest jakaś możliwość aby kontynuować grę, bo nad tym sejwem trochę czasu spędziłem i nie miałbym ochoty zaczynać od początku.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
07.08.2007 21:36    #1
Jak już go wyczyściłeś i ie chce sie wczytać to raczej Ci padł, ale spróbuj jeszcze przeinstalować FM-a:)

Wudex Partyzant

0
07.08.2007 22:03    #2
to jest właśnie ryzyko używania cleanera...chociaż sam go nigdy nie używałem to słyszałem o takich przypadkach.

kyczy7 Przodownik pracy

0
07.08.2007 22:41    #3
Zwis ? :) jak spojrzałem pierwszy raz na nazwe tematu to myslałem że to jakis pedofil za przeproszeniem pisze :P nom ale na szczescie nie chociaz z pierwszego wrazenia mozna doznac takiego odczucia :P ...

Wudex używanie Save clanera nie wiąze sie z ryzykiem ! On czyści i naprawia sejva a nie go psuje ! Zrozum :) ... po to został stworzony aby robic na plus xD

Toiler no cóz :) wiele takich tematów było i w każdym okazywało sie ze nici z sejvu i odszedł na wieki :) ... wiec u Ciebie raczej tez tak jest i nic Ci nie pomoże chociaz mozna próbowac reinstalla , save clanera , ostatecznie stwórz nowego managera w grze i zwolnij sie tamtym i wtedy zobaczysz czy chociaz tak pójdzie xD

Użytkownik uznał post za pomocny

Wudex Partyzant

0
08.08.2007 11:43    #4
Zrozum? Ja już to zrozumiałem nie bede uzywac tego programu bo to dla mnie bez sens.No co przeczyszcze sobie tym save i gra bedzie mi chodzic 2 sekundy szybciej:P

wrzask1992 Młody aktywista

0
08.08.2007 11:57    #5
słyszałem o takiej firmie w warszawie co zajmuje się tylko odzyskiwaniem danych z twardych dysków, pamięci w komórkach i takich tam innych. Skoro to dla ciebie takie ważne to może powinieneś spróbować:-) a tak na poważnie to naprawdę wiem jak ci jest cięzko. Kiedyś mój brat wszedł tam gdzie nie powinien i wykasował mi save z 2018 roku. Kilka dni zajęło mi pogodzenie się z tym. a więc masz moje wyrazy współczucia:-(

Użytkownik uznał post za pomocny

Madritista Partyzant

0
08.08.2007 12:22    #6
Ale z tego co pamiętam jak używałem save cleanera to on robi jakby kopię tego save którego chcesz "oczyścić" więc powinna być kopia zapasowa.Jeśli np twój save miał nazwe Jaga.fm to kopia musi sie nazywać Jaga (backup).fm.

toiler Partyzant

0
08.08.2007 15:27    #7
Backup też nie działał należycie to go skasowałem.

kyczy7 Przodownik pracy

0
08.08.2007 16:19    #8
backup nie działa ? hmm ... bo własnie new save z SC sie tworzy pod nazwa pliku + backup :) wiec nie wiem ... nom ale poróbuj jeszcze moze sie uda - ososbiscie nieraz próbowałem około 20 razy nom i poszło wreszcie ! xD

ps. przepraszam, moge wiedziec kiedy mi zdejmniecie Reakcjoniste ... nie to żebym nalegał nom ale lepiej żyć na zielonym paseczku :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.