Maximum finansów - SZYBKA POMOC!

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.08.2007, 21:55    Pytanie
Witam
Proszę o bardzo szybką pomoc

Co zrobić w edytorze by mieć finanse w granicach conajmniej miliardów czy biliardów itd. kiedyś mi się tak udało a nie dawałem wtedy wszystkiego na maxa teraz dałem wszystko niemal na maxa w balance, transfer budget i future income i na początku mam ledwie 80 mln pomóżcie jakie liczby wstawić bym mógł startować z liczbą miliardów lub bilionów w budżecie i spokojem finansowym???

Proszę o szybką odpowiedź!

nicolas5 Partyzant

0
08.08.2007 22:00    #1
hehehe... sierota! powinienes sobie radzic ze wszystkimi przeszkodami.. co z ciebie za manager ?

Fenix Partyzant

0
08.08.2007 22:29    #2
Sierota haha idź ty wieśniaku pieprzony wyjątkowo chce sobie pograć swoją własną drużyną co ma wszystko dobrze sam dla siebie sam zawsze grałem normalnymi klubami bez oszustw a tak poza tym nic ci do tego fajfusie

I nie mów do mnie sieroto, bo sobie nie życzę, frajerze

#@piterek@# Młody aktywista

0
08.08.2007 22:30    #3
Niech ktos zamknie ten temat !!!

Fenix zal mi ciebie

Fenix Partyzant

0
08.08.2007 22:31    #4
"Żal mi ciebie" - następny, dzieci co wy za teksty macie napinacie się a nawet nie wiecie o co chodzi zadaję pytanie i chcę odpowiedzi NORMALNYCH ludzi a nie jakiś "nibymenedżerków" co innych uważają za cieniaków a sami grają pewnie z przekrętami

Takie teksty to sobie możesz do rodziców mówić

#@piterek@# Młody aktywista

0
08.08.2007 22:34    #5
Z rodzicami to bylo przegiecie ale nie bede odpowiadal bo szkoda klawiatury na ciebie !!

Tu ci nikt na to pytanie nie odpowie bo nikt nie jest takim frajerem jak ty zeby zmieniac budzet w edytorze.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
08.08.2007 22:37    #6
nicolas5 - obraza użytkownika
Fenix - j.w.
#@piterek@# - j.w.

Na to są paragrafy.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.