Dziwne zachowanie napastnika.Jak wprowadzic talent.

RobinRob Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.08.2007, 22:46    Pytanie
1.chodzi mi o Piotra Reissa , ma on u mnie wykanczanie akcji na 18 a 3na5 akcji sam na sam porzadnie zjebie , 1 obroni bramkarz a bardzo rzdako strzeli.

jakie moga byc tego przyczyny ???

2.jak dobrze wprowadzic do druzyny talent , odrazu do '11' ? a moze jak ma okolo 16lat najpierw na pol sezonu do junioro , pozniej na 2 pol do rezerw i dopiero po 1 calym sezonie do pierwszego skladu ???

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.08.2007 22:50    #1
1.Od tego zeby napastnik strzelal gole nie zalezy tylko wykanczanie akcji.Popatrz jeszcze na opanowanie i koncetracje, wez mu pensje za slabe wystepy :D
2.Jak jest jakis super to od razu go do pierwszego skladu, ale ja najpierw wypozyczam takiego talenta do slabszych lig i pozniej go wprowadzam do skladu

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.08.2007 22:52    #2
1. Może daj mu odpocząć, mecz, dwa na ławce i po powrocie do pierwszego składu "Reksio" się odblokuje :)
2. Tak jak mówisz powinno być dobrze. Warto też uzdolnionemu juniorowi przydzielić specjalny trening.

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.08.2007 22:52    #3
Powiedzmy szczerze że Reiss w FMie za dobry nie jest, chociaż ma dobre atrybuty :). A w sprawie talentu to ja daje od razu do pierwszej 11, żeby chłopak od małego ogrywał się z mocnymi przeciwnikami i zaczynał wielką karierę ;)

pablo11pablo11 Młody aktywista

0
13.08.2007 22:52    #4
1. słabe morale? zaproponuj mu np. nowy kontrakt, albo kup zarekomendowanego przez niego zawodnika. możesz też zmienić taktykę, jeśli ma naprawde dobre atrybuty wykańczania akcji, to ustaw go na szpicy i każ grać na niego :P

2. jeśli chodzi o juniorów to mój niezawodny sposób jest taki: jeśli ktos ma naprawdę wielki talent (5 gwiazdek i więcej :P) i mniej niż 18 lat, to dajesz mu już profesjonalny kontrakt (bardzo długi, bo potem będzie się burzył małolat), wrzucasz go do U-18 i dajesz mu oddzielny trening w którym trenujesz najważniejsze jego cechy. jak już skończy osiemnastkę i masz lukę w składzie na tej pozycji to spokojnie wrzucasz go do pierwszego zespołu, najpierw niech gra w krajowym pucharze i pucharze ligi, potem po trochu dajesz mu pograć w lidze. jeśli natomiast masz dużo dobrych grajków na tej pozycji to wypożycz go (tylko do tej samej ligi! i do takiego klubu, żeby mógł tam grać w pierwszym skladzie), po czym delektuj się świeżou upieczonym, młodym talentem :P

pozdro man i powodzenia w graniu Lechem :)

RobinRob Partyzant

0
13.08.2007 23:14    #5
no to ''reksio'' sobie odpocznie , ma kontuzje i auzuje na miesac ;] teraz sie zobaczy co pokaze Rengifo , ale on tez jakos nieciekawie gra ;/ ;/ ;/

zmienielem taktyke na ta realu 4-1-1-2-1 , i przegralem 1-2 z podobnym zespolem ... hmmmmm...trudno. Ale mimo to ze mam bardzo malo zwyciest , to mam jedno szczegolne 3-0 z Legia ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ''ołłłłłłłłłłłłł ... jeeeeeeeeeee''

dajcie jakas dobra taktyke.. pliss

RobinRob Partyzant

0
13.08.2007 23:17    #6
dodam jeszcze ze mam niecale 5 mln.Euro na transfery , wiec szukam jakiegos dobrego napastnika , co by chcial dolaczyc do Lecha

pablo11pablo11 Młody aktywista

0
13.08.2007 23:18    #7
4-4-2 ... najlepsza

dobry napastnik do Lecha? Piotr Wiśniewski, Mateusz Cieluch, Patryk Małecki :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
13.08.2007 23:20    #8
No to widzę, że porady Suflerowiczów niezwykle ci pomogły RobinRob. Nie pozostało mi nic innego, jak zamknąć temat, ze względu na twoje małe lenistwo i brak chęci do samodzielnego szukania zawodników ;)

RobinRob Partyzant

0
13.08.2007 23:27    #9
spoko , mozna zamknac ;] (kiedy mi sciagnisz Reakcjoniste ??? juz bede grzeczny ;] )
thx pablo11pablo11 zmieniam taktyke na 4-4-2 sprawdze tych grajkow i sie zobaczy , 1 SEZON przeznaczam na metode prob i bledow , ale oczywiscie niemoge spasc z ligii.
jak by ktos sie chcial dowiedziec jak mi wkoncu poszlo to pisac na gg-9904578
albo na meila

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution