Brak plyty

Kalulo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.08.2007, 14:23    Pytanie
Zgubilem plyte cd football managera. Mam oryginalne pudelko i swoj wlasnycd key. Co mam zrobic??? pomozcie

distefano Partyzant

0
14.08.2007 22:55    #20
No nie wiem kyczy czy byś kręcił interes :P Trochę by było to dziwne, jakby ten sam koleś wysyłał z tego samego adresu list (albo podawał za każdym razem ten sam adres) tłumacząc, że zgubił płytę/uszkodził itd. :P CDProjekt zapewne się zabezpiecza przed oszustami... Ale to Polska - tu sie wszystko może zdarzyć ;) A później nie chcą dodać 3 ligi :P bo dużo piratów....

kyczy7 Przodownik pracy

0
15.08.2007 09:57    #21
A dlaczego miałbym wysyłac z tego samego adresu ? ;> niekoniecznie, niekoniecznie xD Wokół mnie jest mnówstwo sasiadów biegnacych z pomocna reka a jakby sie skapneli ze z tej samej miejscowości to pojechałbym do innej bo tam tez mam kumpli no i gitara :) pare CD bym zdobył xD

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.08.2007 11:55    #22
I tych "wyłudzonych" płyt trzymać nie trzeba, można sprzedać i ktoś kto kupi nie będzie miał problemów jak z piratem, typu szukanie cracka, ale od razu będzie miał oryginał taniej xD

sefko1 Przodownik pracy

0
15.08.2007 12:57    #23
@kyczy, Karpin
I tym się różnimy. Mi nawet do głowy by nie przyszło, żeby w ten sposób oszukiwać. Na szczęście coraz więcej Polaków porzuca Wasz tok rozumowania. Nie każdy Polak to złodziej, jak utarło sie na zachodzie. A CDProjekt jest pierwszą firma na rynku, która stusuje dożywotnią gwarancje na zakupione gry. Aby miec pewnośc, że jak coś sie stanie twojej płycie to nie stracisz możliwość grania.
Ja nie oszukałem. W pudełko nie było płyty. Zareklamowałem. Odesłałem pudełko i inne duperele i dostałem nowe pełne pudełko. Nawet zwrócili mi koszty wysyłki pustego pudełka do Warszawy. Tak więc reklamować warto. A jak ktos jest oszustem i złodziejem, to jego problem, a nie uczciwych kupujących i nie moga przez takich ćwoków cierpieć.

kyczy7 Przodownik pracy

0
15.08.2007 13:08    #24
A no sefko :) na wszystkim trzeba wałki krecić inaczej nie bedziesz miał nic :P A jak bedziesz taki we wszystkim uczciwy i sprawiedliwy to daleko nie zajdziesz bo w Polsce bez małych przekretów teraz juz nigdzie nie dojdziesz :P

kyczy7 Przodownik pracy

0
15.08.2007 13:09    #25
yyy - troche ta wypowiedź mało stylistyczna :) sorry nie przeczytałem drugi raz :)

sefko1 Przodownik pracy

0
15.08.2007 13:16    #26
Zapomniałem dodac że musiałem również wysłać do CDProjekt ksero faktury zakupu.

kyczy7 Przodownik pracy

0
15.08.2007 13:21    #27
Teraz takich wałków nie krece bo akurat sie nie mam zamiaru sie mieszac nawet w małe problemy z prawem ale ktos kto potrafi, umie to wykorzystac i chce zarobic w kazdym momencie moze zadziałc i zrobic w konia CDProjekt x) A wiec moim zdaniem firma bedzie na takim czyms stratna - ale zyska klientów xD ( powinni miec jeszcze wieksze zabezpieczenia )

loc187 Partyzant

0
15.08.2007 13:22    #28
i właśnie przez takich debili jak Ty kyczy7 w Polsce jest jak jest. każdy kombinuje zamiast wziąść się do roboty i zarobić choćby na fm'a.jesteś żałosny koleś.

LOLECZeX Młody aktywista

0
15.08.2007 14:38    #29
kyczy ten temat to w połowie twoje posty, a potem się żalisz ze masz ładny orange, chociaż wolałbym red, wiesz myślę, że nigdy nie oduczysz się spamować loc187 ma rację, w każdym powtarzam każdym temacie zmieniasz temat w tak jak to powiedział jeden Admin w luźne gatki xD, jesteś spamer jakich mało, jak chcę Ci się coś pisać to se weź Worda otwórz i se popisz, że tak to powiem spamujesz gorzej jak mój dziadek po pijaku(joke... tylko tak to ująłem)...

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.