Pozycja przyczyną niezadowolenia

Yodassss Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2007, 00:57    Pytanie
Gram taktyką 4-1-2-1-2, tak więc środkowych pomocników nie wykorzystuje. Korzystam zaś z DP i OP Ś. W zimowym okienku sprowadziłem dwóch DP i jednego P PŚ. Ci DP potrafią też grać jako P Ś. Poza nimi, mam jeszcze w składzie paru innych piłkarzy którzy mogą grać na tej pozycji. Mogą, ale nie grają, gdyż z niej nie korzystam. Tymczasem po przyjściu do klubu, ten P PŚ stwierdził, że jest za duża konkurencja na jego nominalną pozycję (P Ś) i nie wie, czy będzie miał pewne miejsce w składzie (ja go wystawiam jako P P). Powiedziałem, że musi ciężko pracować. Mimo to, nadal jest niezadowolony i raz nie zjawił się na treningu (karę dostał). Co zrobić w takiej sytuacji? Mam nadzieję, że w przyszłych wersjach gry taki "kruczek" zostanie zlikwidowany ...

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.08.2007 01:08    #1
mialem raz podobna sytuacje jednak u mnie op ś uspokoil sie momentalnie gdy mu powiedzialem ze jezeli bedzie ciezko trenowal to ma miejsce w 1 skladzie(nawiasem bylo to klamstwo bo po 2 miesiacach zostal wyp do fili, lecz przez caly ten czas byl spokojny i wesoly, m.in. dlatego ze chociazby w pucharach towarzyskich gral w 1/2 spotkan).
jezeli sie nie uspokoi po serii wystepow w podstawowej 11, zacznie lamic itd to zalatw sobie jakiegos kozaka na jego miejsce a beksy sie pozbadz.
musze dodac, ze mam w tImie jeszcze jedna bekse, jednakze ona byla zaniepokojona do czasu gdy sie przekonala, ze wciaz pelni kluczowa role w druzynie(bogu dzieki nie plakala w kacie a nie do prasy).

Użytkownik uznał post za pomocny

0
21.08.2007 01:11    #2
(bogu dzieki nie plakala w kacie a nie do prasy). - oczywiscie chodzi o to, ze wyplakal sie w kacie a nie lecial sie zwierzac dziennikarzom faktu czy superexpressu, czlowiek mysli co innego niz pisze - pora pozna...

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.08.2007 01:13    #3
Niestety jest to pewne niedociągnięcie i nie da się wytłumaczyć zawodnikowi, że widzimy go na innej pozycji. Na razie interakcja z zawodnikami stoi na takim a nie innym poziomie i miejmy tylko nadzieje ze FM08 przyniesie nam więcej możliwości^^

Użytkownik uznał post za pomocny

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.08.2007 01:19    #4
@Edit
Jednak brakuje opcji "edit" :P Można by ją wprowadzić dla szczególnie zasłużonych użytkowników^^ Z drugiej strony nie warto robić tu forum, ale pewien porządek by się przydał , aby nasi admini mieli mniej roboty (pzdr~! for Grzechoo=)
Z góry przepraszam za offtop^^

Yodassss Młody aktywista

0
21.08.2007 01:25    #5
Ja też trochę skłamałem, bo korzystam z niego na P P, ale prócz niego mam jeszcze dwu na tą pozycję (w tym jeden z nich pełni też rolę zmiennika O P). Mimo to, występuje w wielu meczach, bo korzystam ze stałej rotacji. Naprawdę polecam, to jest zbawienne, kontuzje najważniejszych zawodników omijają mnie szerokim łukiem ;] (odpukać)

Zobaczymy. Powpuszczam go trochę więcej razy, jak się nie uspokoi, to go wypożyczę, albo walnę do rezerw ...

0
21.08.2007 01:26    #6
nawiazujac do wypowiedzi karo.lasa - beksa numer 1 tez nie grala na op ś, mam w druzynie 6 dobrych op ś lecz wiekszosc z nich gra jako p ś, stad mial obawy przed konkurencja na pozycji rozgrywajacego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution