Utrzymaj się człowieku....;) Z gwiazdą w składzie

ajum Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2007, 20:38    Pytanie
Gram sobie Porstmunth w Angli. Mam 20 mln na transfery i w połowie okienka zarząd gada że mam zrobić wypasiony transfer piłkarz 1 klasa ma być i zatrudniłem :
Dario Srna 5,5 mln funt
Kubcio Błaszczykowski 1,1
Malecki Patryk 100 tys
Wornock 3,3
Jaromir Blazek 180 tys
iii...gwiazdę z wyprzedarzy Ludovica Giuli z Barcy9,9 mln
I mój ruski zarząd mówi że do klubu nie przeszedł żaden klasowy zawodnik...To co Kaka miał prześć to jakieś niedorzeczn. Do tego cel utrzymaj się w lidze Hahaha zarząd zanirza sobie choryzonty czy to jakiś bug że Giuli to nie gwiazda???
Do tego cały atak do wymiany... A i wie może ktoś jak się wzmocnił Man City w tegorocznym okienku transeferowym??

Mattii Przodownik pracy

0
21.08.2007 22:47    #10
hoody spox nie unoś się... :PP ... tak tylko gawędzimy jak fm-owe "plotkary" :PP

fudi Przodownik pracy

0
21.08.2007 22:55    #11
Mattii Piłkę nozna zbieram od 2000 roku ;] a jakoże byłem na wakacjach to nie wszystkie informacje do mnie docierają (btw od tego mam ludzi xD)

hoody - racja...ludzie mają dziewczyny ;) to jej wina ;p

wiedziałem, że mnie zjedziecie :) ;p

a tak na marginesie to wszyscy ktorzy czekają na update po okienku transferowym to takowy będzie, mojego autosrtwa ;)
pozdrawiam

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.08.2007 23:08    #12
I mojego tys ;P Ale ten inny ;)

Fudi... tak, tak... tłumacz się tłumacz... ;P

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
21.08.2007 23:15    #13
Wszystko byłoby pięknie, gdyby nazwa tematu brzmiała "Pogaduszki" ;] Problem najwyraźniej rozwiązany, zamykam.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.