Zero szacunku dla swojego managera?

Pawell Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2007, 11:18    Pytanie
Grałem 4 sezony w Realu Madryt (wygrywając prawie wszystko) i w okienku transferowym poprosiłem o dodatkowe pieniądze na transfery a potem postawiłem ultimatum i za to zarząd mnie wywalił. Czy zawsze tak jest że zarząd nie szanuje swojego managera który tak wiele osiągnął??

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.08.2007 11:20    #1
Nie zawsze. Być może zarząd nie chciał abyś sobie za dużo pozwalał. W mniejszych klubach, gdy osiągasz sukcesy, zarząd jest skłonny pójść ci na rękę. Widocznie prezes Realu nie chciał sobie pozwolić na takie gierki z twojej strony.

Użytkownik uznał post za pomocny

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.08.2007 11:22    #2
Ja kiedyś grałem 2 sezony Barcą (wygrywałem wszystko) i kiedy postawiłem ultimatum zarząd nie spełnił mojego ultimatum jednak powiedział że ze względu na moje zasługi dla klubu zarząd mnie nie zwolni. Jednak po postawieniu ultimatum ocena zarządu o mnie bardzo sie pogorszyła.
Jesteśmy tu aby pomagać...

dull Młody aktywista

0
22.08.2007 11:29    #3
Kilka słów do Pawell!!! Kolego jaki jest sens twojego ultimatum??? Grasz Realem Madryt, masz drużynę składającą się z samych sław, kogo masz zamiar tam jeszcze dodać??? Ja gram w managery od dobrych dziesięciu lat, a opcja która pojawiła się w Football Manager jest dla mnie zupełnie bezużyteczna, gdyż to ja jako manager muszę mieć szacunek dla klubu, kibiców i władz szczególnie tak znakomitego klubu!!! Przez 4 sezony osiągnąłeś może wiele, ale nie zapominaj, że w Realu, przed Tobą pracowało wielu znakomitych szkoleniowców, których zasługi są wiele większe niż Twoje (bez urazy) dla tej społeczności!!! Walcz składem, który posiadasz, a masz kim!!!! Pozdrawiam

login Partyzant

0
22.08.2007 12:21    #4
No właśnie dull ma racje ja też grałem Realem. I sam skład Realu B jest lepszy od wielu podstawowych składów innych pierwszoligowych drużyn więc po co ci jeszcze kasa na transfery graj tym co masz.

raca Partyzant

0
22.08.2007 12:53    #5
W pewnym sensie się nie zgodzę Dull, czy to normalne, że jeśli ja gram Realem i w pierwszym sezonie Robinho jest królem strzelców a w drugim gra jak amator ? Czy to jest normalne, że jeśli kupiłem Davida Ville który strzela bramki jak tylko dostanie piłke i jak z nim gra Robinho czy jakiś inny napastnik, też strzelają bramki ? Villa dostaje kontuzji (4 miesiące na meczu kadry :/) i już moi napastnicy nie potrafią strzelać ? Nie wiem, mi czasami się zdaje, że FM losuje czy zawdonik będzie grał dobrze czy nie na samym początku sezonu ..
Taka sama akcja z Chealsea, dlaczego Cech puszcza każdy strzał na bramkę ? Zmieniałem traning itp. ale nic to nie daje, nie o to chodzi, że ktoś wyjdzie sam na sam z Cechem, strzelają mu z 30 a czasem nawet 40m .. Więc dlatego czasem potrzebna jest kasa na transfery .. Nawet jeśli ma się 'Dream Team' ..

Hunter91 Młody aktywista

0
22.08.2007 12:54    #6
jak cie wywalili to znaczy ze nie mieli do Ciebie szacunku olej ich i znajdz prace gdzie indziej najlepiej w Barcelonie zeby im zrobic na złość ]:->

dull Młody aktywista

0
22.08.2007 13:03    #7
raca masz prawo się nie zgodzić!!! W innym temacie już napisałem, iż FM jest grą skomplikowaną, w której wszystkie elementy są ze sobą powiązane!!!Z tego co napisałeś David Villa ma pozytywny wpływ na grę Twojej drużyny i jego absencja może powodować osłabienie siły ataku!!! Przecież w piłce takie sytuacje są na porządku dziennym, brak lidera już w najniższych klasach rozgrywkowych jest zjawiskiem, które odbija się na grze zespołu!!! Jeżeli Robinho gra słabiej to do rezerw na miesiąc i się mu polepszy!!! Co ci da, że go sprzedasz, skoro kolejny wielki napastnik, którego sprowadzisz też może mieć załamanie formy!!!! Ktoś kiedyś napisał, chyba w przewodniku taktycznym na tej stronie, iż mniej utalentowanym managerom pozostają transfery(bez urazy).....

Pawell Partyzant

0
22.08.2007 13:19    #8
dull ja miałem taki skład że właściwie to nie chciałem nikogo kupować, chciałem tylko sprawdzić czy dają mi dodatkowe pieniądze. Teraz znalazłem prace w Arsenalu (ale zapis pzed postawieniem ultimatum też mam)

dull Młody aktywista

0
22.08.2007 13:22    #9
Używanie tej funkcji jest sprawą indywidualną, także w tej materii nie mam nic więcej do dodania. Życzę udanej gry w ARSENALU!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.