taktyka do ligi angielskiej

snake06 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2007, 11:55    Pytanie
Trochę głupio mi o to prosić ale czy ma ktoś dobrą taktykę dla średniaka premiership, taką ktora sprawdza się na wyjazdach, bo u siebie idzie mi spox.

krooger1988 Młody aktywista

0
22.08.2007 11:59    #1
ta gra jest po to zeby byc jedynym kreatorem gry swojej druzyny. Sam pomysl!!!!!

snake06 Partyzant

0
22.08.2007 12:04    #2
Jeśli jesteś taki cwany to powiedz po co trenerzy często udają się na staże do zagranicznych klubów żeby podpatrzeć styl treningów i prowadzenia zespolu przez bardziej doświadczonych managerów.

dull Młody aktywista

0
22.08.2007 12:09    #3
Kolego nie chcę Cię urazić, nie wiem ile masz lat i jak długo grasz, ale z tego co napisałeś jesteś początkującym graczem, dlatego radzę matedą prób i błędów graj jednym ustawieniem i zmieniaj poszczególne ustawienia dla drużyny i graczy grając na wyjazdach!!! Po co Ci taktyka, którą wymyślił inny manager!!! Nie jesteś gorszy od innych, może mniej doświadczony, trochę własnych inwencji twórczych nigdy nie zaszkodzi. Trzeba tylko chcieć, bo w innym przypadku gra w Football Manager`a staje sie bezsensowna......a przede wszystkim nie daje pełnej satysfakcji, że osiągnęło się sukces samemu!!! Pozdrawiam

snake06 Partyzant

0
22.08.2007 12:22    #4
Gram juz kilka lat zawsze świetnie sobie radziłem nawet słabymi klubami. Zmieniam taktyki często, aczkolwiek nie bez przesady. Po prostu zawsze gdy grałem (choćby Charltonem) miałem ta samą taktyką na dom i wyjazd, a teraz z Millwall mimo iż mam mocny skład radzę sobie głównie u siebie, więc pomyślałem, że raz poprosić kogoś o pomoc to nie jest żaden wstyd.

toszman Młody aktywista

0
22.08.2007 12:29    #5
Chlopcze po co wogole zmieniasz czesto taktyki? Ja gram od 4 lat ta sama w Wisle i zdobywam LM ;P
A taktyka zalezy przeciez od zawodnikow ;| Zobacz jakich masz i jakie maja umiejetnosci ;P I na ich podsawie wybierz skald i taktyke ;]

login Partyzant

0
22.08.2007 12:30    #6
NA wyjeżdzie graj tą samą taktyką co grasz u siebie tylko graj defensywniej i nie tak szeroko jak u siebie ponieważ lepiej mieć środek pola dla siebie

dull Młody aktywista

0
22.08.2007 12:32    #7
Pewnie, że żaden wstyd, nawet nie miałem zamiaru, by tak to zostało odebrane przez Ciebie. Z własnego doświadczenie powiem tylko tyle.... ustawienie 4-4-2 zależne od zawodników jakich mam grając LEEDS, PORTSMOUTH, RIMINI a przede wszystkim LKS-EM i modyfikuję. Musisz uważnie przejrzeć atrybuty - przegrywasz w środku pola to sprawdź u swoich pomocników przewidywanie, waleczność itp. itd. Pozdrawiam i życzę sukcesów!!!

Użytkownik uznał post za pomocny

snake06 Partyzant

0
22.08.2007 12:38    #8
Wydaje mi się że problemem może być to, że większośc mojej drużyny to technicy, jednym słowem mam wybitnie południowy skład. Mam jeszcze jedno pytanie jakimi podaniami najlepiej grac na wyjazdach?

dull Młody aktywista

0
22.08.2007 12:49    #9
jeśli masz kreatywnych, dobrze grających z pierwszej piłki i podających techników możesz grać krótkimi podaniami, ale tu znowu jest problem tzn. warunki pogodowe - stan murawy, lepsi przeciwnicy pod względem technicznym itd. itp.Ze składem szybkich i technicznych południowców w Anglii będziesz ciężko przeciw silnym, szybkim i wytrzymałym Wyspiarzom. Koledzy proszę Was o jedno - zrozumcie, iż nie ma reguł w FOOTBALL MANAGER, nie ma taktyk idealnych, bo każdą się da złamać, ale są sytuacje które da się przewidzieć tylko trzeba dokładnie prześwietlić przeciwnika, stan murawy, sędziego bo to jest całokształt a od nas zależy by znaleźć lukę w poczynaniach komputerowego przeciwnika!!!

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.