Nie chcą sprzedać piłkarza

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2007, 13:06    Pytanie
Witam, mam mały problem .. Otóż gram Realem i jak wiecie w FM07 w Realu gra Reyes, ale jest wypożyczony z Arsenalu, gdzie wraca na koniec sezonu .. Teraz gram sobie pierwszy sezon (jestem -/+ w kwietniu) i pora kupić Reyes`a .. ale o to chodzi, że Arsenal go nie chce sprzedać, próbowałem za 37 milionów(tylko tyle mam) + 50% z następnej sprzedaży, interakcja z piłkarzem itp. ale nic nie pomaga, ciągle odrzucają. Wysyłałem zapytanie, ile za niego chcą, odpowiedź ? "Reyes nie jest na sprzedaż" .. Nie chcę oszukiwać bawiąc się w configach czy coś takiego, chcę go kupić ..
Kiedyś pamiętam, grałem Realem, chciałem kupić Riquelme za tyle co jest wart, nie zgodzili się, więc po jakimś czasie dałem 2 miliony mniej (tak dla 'jaj' :P) .. i co ? Zgodzili się :P A później miałem ten sam problem co teraz z Reyes`em .. tylko, że tym razem zgodzili się za 20 milionów .. ale transakcja nie wypaliła bo nie miałem kasy :/ Więc poprosiłem zarząd o kasę, dali mi bez gadania, proponowałem znowu 20 milionów - też się nie zgodzili, proponowałem więcej, też nie .. Wysłałem zapytanie ile za niego chcą, odpowiedzieli, że nie jest na sprzedaż ..

Proszę nie pisać, żebym kupił kogoś innego, bo Reyes u mnie najlepiej chodzi zaraz po Davidzie Villa ..

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2007 13:50    #10
To nie jest forum dyskusyjne, kogo kupić, a kogo nie.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.