Strona

Jak sprzedać piłkarza za wysoka cene?

kleber Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2007, 21:36    Pytanie
Mam pytanie przegladam sobie roznym forum o FM 2007 i mam takie pytanie jest mozliwosc sprzedana piłkarza np ktory jest wart 2mln za np 15mln jest jakis sposob na to? bo jak czytam niektore wpisy to na pisza ze "zrobili fantastyczy transfer ze sprzedali jakiegos tam zawodnika ktory jest wart 6mln za 35mln!!! jest to mozliwe od czego to zalezy? bo cos mi sie niechce wierzyc w takie coś.Pozdro :)

Yodassss Młody aktywista

0
23.08.2007 23:42    #40
Ja w sumie nigdy nie grałem bardzo wysoko (Premiership, Serie A) dłużej niż sezon, więc nie zdarzały mi się super transfery. Aczkolwiek jeden taki zrobiłem - wyciągnąłem za darmo Velizara Peneva z Lokomotiv Moskwa "na ślepo". Grałem wtedy w Championship (gram Worksop, od Conference North), więc nie mogłem sprawdzić, czy ten piłkarz rozwinie się dobrze. Wrzuciłem Peneva do rezerw i tam się ogrywał. Raz go wypożyczyłem. Nagle zaczęły się im interesować większe kluby. Zobaczyłem, że się świetnie rozwinął.

Wrzuciłem go do pierwszego składu, trochę pograł i zgłosił się po niego Real Madryt. Klub znany z wydawania ogromnych pieniędzy na niewartych tego piłkarzy, zapytał mnie o niego. Powiedziałem "10.5 mln Euro" sam nie wierząc, że to coś da. A jednak! Real go kupił. Teraz gnije u nich w rezerwach, ale swoje zarobiłem ^^

Yodassss Młody aktywista

0
23.08.2007 23:47    #41
A tak, jeszcze dodam od siebie, zanim dadzą mi reakcjonistę :P Najlepiej wychodzi się na sprzedaży piłkarzy, których nie wystawiłeś na sprzedaż. Jeśli jakiś wielki klub zainteresował się Twoim zawodnikiem, nie wystawiaj go na sprzedaż. Staraj się wytargować jak najlepszą cenę, aby zawodnik nic nie wiedział :P Wystawiając na sprzedaż, kluby automatycznie dają mniej ;]

Arcz Partyzant

0
24.08.2007 08:34    #42
sorki ze nie na temat ale mam pytanie dlaczego wszystki uaktualnienia z polska 3 liga nie maja prawdziwych zawodnikow w tej lidze tylko juniorow z dziwnymi nazwiskami powsatl jakis update z 3 liga zeby byli prawdziwi zawodnicy??

Arcz Partyzant

0
24.08.2007 08:34    #43
sorki ze nie na temat ale mam pytanie dlaczego wszystki uaktualnienia z polska 3 liga nie maja prawdziwych zawodnikow w tej lidze tylko juniorow z dziwnymi nazwiskami powsatl jakis update z 3 liga zeby byli prawdziwi zawodnicy??

PanQlo Partyzant

0
24.08.2007 12:47    #44
dla proby zaproponowalem Arsenalowi za Fabregasa - bagatela ... 124 mln.Ł[moj caly budzet transferowy plus kilku sprzedanych pilkarzy] ... Arsenal sie nie zgodzil O_o
jak na razie mam problem ze sprzedaza zawodnika ,.ktory jest wyceniany na 14 mln. Ł -Huntelaar'a za marne 4 mln. Ł . mino ,ze strzelil mi okolo 20 bramek w sozonie . paranoja ;|

norbusia Partyzant

0
24.08.2007 19:12    #45
a ja sprzedalem A.Kokoszke z Wisły w drugim sezonie za 30.000.000 zł.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
24.08.2007 19:20    #46
mój rekord to jeśli chodzi o wypożycznie to wypożyczyłem Parka Ji Sunga za 20mln Ł
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution