Zainteresowanie zawodnikiem / skuteczność.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.08.2007, 11:07    Pytanie
Cały czas, jeśli chcę wyrazić zainteresowanie jakiemuś piłkarzowi pojawia się: X wyraża zainteresowanie. Natomiast jeśli przeciwnicy to widnieje "Moim celem jest x". Czemu użytkownik nie może tak samo? Może dla Was, to mało ważne, a jednak chciałbym przy wyrażeniu zainteresowania móc skorzystać z Moim celem jest x.

Oraz grając Wisłą zauważyłem, że na 7.0.2 mam problemy ze skutecznością. Wyniki moich meczów to 0:0, 1:1, bądź porażki. Dlatego zawsze gram na 7.0.0/0.1. Czy Wy macie tak samo?

kyczy7 Przodownik pracy

0
23.08.2007 11:10    #1
Kerry nieraz w wiadomomościach klubowych po kilku tygodniach zainteresowania piłkarzem pojawia sie wiadomośc : Moim celem jest xxx ... U mnie tak jest ( i to nawet czesto ). Ale na poczatku zainteresowania rzadko - poczekaj x))

Co do drugiego pytania to odpowiedź brzmi NIE - patch 7.02 nie działa na skutecznośc ( tj. mniejsza skuteczność ) to mity i bajki ... Wszystko zalezy od drużyny a nie od uaktualnienia x) u mnie jest normalnie xD

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.08.2007 11:10    #2
Aha i do tego miałbym jeszcze jedno pytanie: Jaki jest najnowszy i najlepszy uptade? W Przechwałkach zauważyłem, że większość gra na uptadzie Sandra. Mogę prosić o link?

Yelonek Partyzant

0
23.08.2007 11:14    #3
Czasami jesli zlozysz oferte za pilkarza, albo dodasz do listy zyczen to prasa spyta czy to prawda, ze jestes zainteresowany pilkarzem X, a wtedy mozesz wysmiac ich lub powiedziec, ze jest twoim celem tranferowym

Co do Wisły to musze powiedziec, ze dziwi mnie to bo masz Brożka :) chyba, ze grasz Wisłą Płock to masz Gregorka
Ja osobiscie mam o wiele lepszą skutecznosc w 7.0.2, ale moze to dla tego, że za czasow 7.0.0 dopiero zaczynalem przygode z FM

kyczy7 Przodownik pracy

0
23.08.2007 11:21    #4
Kerry w temacie pod nazwa FMUT jest link :) do wersji 7.4 na przedostatniej stronie x)) Wyszukiwareczka :) ... Oprócz tego jest jeszcze apdej RRU x) tez ok

lukasm18 Partyzant

0
24.08.2007 00:07    #5
a ja wole udpada CM Rev 3. Liga Polska Update 0.3

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution