Problem z końcem kariery i posadą...

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.08.2007, 13:38    Pytanie
http://www.fotos(...)600.html

Zobaczcie sobie screen, dlaczego nie mogę zapronować Silvestrowi posady ? On chce być trenrem i kończy mu się niedługo kontrakt piłkarski.
Tak wogóle to wyrzuciło mnie z gry (ale gra sie nie wyłączyła) i był komunikat: Not acces out of bound jakoś tak.
Z góry thx.

0
24.08.2007 13:40    #1
Tutaj obrazek żebyście linku nie musieli skopiować.

kurzy13 Młody aktywista

0
24.08.2007 13:43    #2
To z tym silvestrem to jest chyba bug. jak mozesz to zaoferuj mu 0 jesli tyle zada to moze podpisze kontrakt.
A ten blad tez tak mialem na starym kompie. moze to byc wina za slabego kompa.

0
24.08.2007 13:45    #3
Silvestre odrzucił ofertę kontraktu, bo "Interesuje sie posadą jedynie przez uprzejmość" ? ? ? Nie wiem o co mu chodzi.
I jak chcę przedłużyć kontrakt to jest tylko piłkarski, kiedy będę mu mógł zaproponować posadę w sztabie szkoleniowym ? ? ?

kyczy7 Przodownik pracy

0
24.08.2007 13:55    #4
kurzy bez przesady ! x)) wina starego kompa ? nie sadze :) ... po prostu kolejny błąd w grze, nie poradzisz narazie NIC ale poczekaj bo sam mówisz ze niedługo kończy mu sie ktr. piłkarski to pewnie bedziesz mógł to zrobic jak owy sie skończy x)

Użytkownik uznał post za pomocny

kurzy13 Młody aktywista

0
24.08.2007 13:55    #5
kiedy przejdzie na emeryture. chyba ze mozesz zaproponowac pilkarz/trener , chociaz to sie nie oplaca bo duzo kasy oczekuja. ale jeszcze nawet nie ma profilu menedzerskiego wiec niewiadomo czy zostanie trenerem.

kurzy13 Młody aktywista

0
24.08.2007 14:00    #6
kyczy ja tak mialem na starym kompie ktory nie byl za dobry po prostu a manager wolno chodzil. ale moze to byc po prostu przypadlosc FMa bo on ma sklonnosc do bugow. sorka jesli urazilem:)

Gucio10_Blancos Partyzant

0
24.08.2007 14:26    #7
To jest bug:) Ja tez tak mam co jakis czas, ale jak dam kontynuuj i wróce do oferowania kontraktu, to już mam wszystko ok.

Arcz Partyzant

0
24.08.2007 15:55    #8
sorki ze nie na temat ale mam pytanie dlaczego wszystki uaktualnienia z polska 3 liga nie maja prawdziwych zawodnikow w tej lidze tylko juniorow z dziwnymi nazwiskami powsatl jakis update z 3 liga zeby byli prawdziwi zawodnicy??

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
24.08.2007 19:31    #9
weźcie coś zróbcie z tym Arczem bo wyjeżdża niewiem z czym co tematu nie umie dodać, czy czytać nie umie!!!

Czasami faktycznie są jakieś problemy z piłkarzami przekształcającymi się w trenerów.
Mi zwykle się udaje.
Mam jednak jedno ale. Czemu piłkarze za cholerę nie chce zmienić swojego zdania, że na przykład nigdy Van Der Sar nie zostanie trenerem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.