Szarzy bramkarze

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.08.2007, 14:46    Pytanie
Mam jeden problem w FM 2007. Jestem mocno zażenowany gdy gram sobie mecz z jakąś drrużyna przeważnie z Hiszpanii a u rywala na bramce broni "szarak" i wybroni im mecz, grając na 10.
Gdy popatrze na jego profil to wygląda lepiej niż Casillas.
Przeważnie włączam dużą bazę danych gry i wszystkich piłkarzy z Argentyny, Brazylii i Polski.
Wiem, że występy "szaraków" są wywołane kontuzjami innych bramkarzy ale to mnie bardzo denerwuje.
Czekam na FM 2008, mam nadzieję, że ten bug zniknie.
Proszę o wasze opinie...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

pawelek17 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
24.08.2007 14:52    #1
mnie też często to denerwuje... że tak zwane ,,szaraki" maja często lepsze atrybuty niż zawodnik normalnie zakontraktowany i wygrywają mecze swoim drużyną :)

Użytkownik uznał post za pomocny

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.08.2007 14:53    #2
Tak to juz niestety jest, wg mnie to troszke nierealne. Wyciagac bramkarza z najglebszych rezerw, a on okazuje sie przekozakiem... Mogliby cos z tym zrobic, bo mi sie nigdy nie trafil dobry szarak, a przeciwnicy maja czesto kosmitow z wieloma statami powyzej 15. Troche to nie fair, bo nawet jakbys chcial to nie mozesz go miec, a on bedzie bronil wszystko i jeszcze wiecej.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
24.08.2007 15:19    #3
Może zróbmy konkurs na najlepszego szaraka FM 2007
taki konkurs z jajem
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

ciesiel Partyzant

0
24.08.2007 15:45    #4
Niestety prawdą jest, że kiedy komp generuje fantastycznych szaraków, to "nasi szarzy" są klasy piłkarzy np. Fisher Athletic. Miałem tak w Wiśle podczas kontuzji moich golkiperów - Pawełka i Alvareza. Dostałem takich bramkarzy, że zastanawiałem się, czy lepszym rozwiązaniem nie będzie wystawienie piłkarza z pola do bramki, ale zaryzykowałem i ...co strzał to gol (no, może nie do końca, ale występ szaraka okazał się wielką pomyłką - wynik podajże 3-4, lub 4-5)

Arcz Partyzant

0
24.08.2007 15:54    #5
sorki ze nie na temat ale mam pytanie dlaczego wszystki uaktualnienia z polska 3 liga nie maja prawdziwych zawodnikow w tej lidze tylko juniorow z dziwnymi nazwiskami powsatl jakis update z 3 liga zeby byli prawdziwi zawodnicy??

Krystian88 Młody aktywista

0
24.08.2007 17:03    #6
Najśmieszniejsze jest to, że gdy nam trafi się jakiś niezły szarak, to nawet z pierwszego składu nie da się go sprzedać. Fakt, że nieźli szaracy trafiają się bardzo żadko. W obecnym managerze jeszcze mi się nie trafił, a w Fm06 się zdarzało.

jesion06 Partyzant

0
24.08.2007 17:22    #7
Ja w swojej grze mam 2 szaraków z Barcelony i Valencii

JarQue Partyzant

0
24.08.2007 17:57    #8
albo jak nie masz ustawionej polskiej ligi i polskich piłkarzy to legia ma zawalistych "szaraków" którzy potrafiąligę mistrzów wygrać a nie można ich kupic. to najwiekszy minus tej gry. Ja gram Feyenoordem i w Litexie Łowecz jest taki nieistniejący człenio, który w każdym meczu po 2-3 gole strzela i nie da się go kupić. To największy błąd w tej grze

krajfik Młody aktywista

0
24.08.2007 19:32    #9
w grach z serii CM nie ma w ogóle szaraków.Są wszyscy zawodnicy.ale FM tego nie wprowadzi,bo to ich jakis nowy silnik gry,super tajny xD

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution