Stadiony, kibice, hymny, koronacje...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.08.2007, 21:39    Pytanie
Mam pytanie czy komuś wiadomo na temat przyszłych planów Sports Interactive na temat zwiększenia tzw. oprawy meczowej?

Chodzi o ukazanie np. trybun dookoła boiska, odśpiwania hymnów przed meczami reprezeentacji. czy koronacji (np. specjalny podest, muzyka We are the Chempions zespołu Queen) w którejś z następnych Fm-ów.

Za każdą informację będe wdzięczny.

Napiszczie co o tym myślicie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

0
24.08.2007 22:59    #10
ok boro92921

po prostu jestem trochę przesadnym patriotą ze wzgledu na rodzinne historie

nie zrozumiałem żarciku

mi pomysł z hymnami się podoba ale każdy ma prawo do własnej opinii

w końcu wolność słowa,demokracja
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

0
24.08.2007 23:00    #11
zapomniałem ważnego słowa w poście przepraszam za przesadną reakcję boro 92921

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
0
24.08.2007 23:17    #12
Nie no wiecie..
po 1: pomysl niezly ale podejrzewam ze wiekszosc graczy ktorzy graja w trybie 'tylko komentarz' (w tym ja) w ogole by to nie interesowalo z wiadomych przyczyn mieli by tylko za duzo zajetego miejsca itp. Pamietac nalezy takze o tym ze to jest MANAGER PILKARSKI i nie mozna wykraczac poza granice a podejrzewam ze niedlugo ktos rzuci pomysl aby w nastepnych edycjach pojawialy sie takie opcje jak ceny karnetow albo ilosc budek z hot-dogami i cola na stadionie.. Nie ze cos mowie ale moze tak byc ;]
po 2: nie chce nikogo krytykowac ale o takich rzeczach mozna podyskutowac na cmforum.pl bo syfler ma inne zasady a w tym temacie nie widze zeby ktos komus pomagal.. ;]

Dziekuje za uwage ;D

Użytkownik uznał post za pomocny

Pucek Stachanowiec

0
24.08.2007 23:39    #13
Pawisco
dzięki
cenna opinia
ma pytanko grasz na tylko komentarz z przyzwyczjaeń czy z innych powodów?
z tą coca-colą to przesada, wolę Pepsi :))

sorry, że to tutaj ale na cmforum nie mogę się zalogować ani założyć konta
może ktoś w tej kwestii także pomoże

rondel Ekspert

0
24.08.2007 23:47    #14
9pucek-
też mialem taki problem bo chcialem to zrobić przez opere ale cos z nia tak, sprobuj przez explorera

Użytkownik uznał post za pomocny

"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.08.2007 23:57    #15
Gram na komentarz bo wszystko szybciej sie rozgrywa po prostu lubie jak powiedzmy w godzine rozegram caly miesiac i szybko rozgrywam kolejne seozny.. Nie wiem czemu ale tak mam :P Chociaz w CM 03/04 gralem ogladajac najciekawsze akcje jakos mi to przeszlo..

big0sS Partyzant

0
25.08.2007 00:00    #16
no ok , ale w czym problem ?

Pucek Stachanowiec

0
25.08.2007 00:14    #17
big0sS chodzi Ci o moje kłopoty z założeniem konta na cmforum?

klikam cmforum z głównej strony daje załóż nowe konto(czy coś takiego) i wyskakuje mi błąd menu zablokowane

rondel Ekspert

0
25.08.2007 00:25    #18
no właśnie miałem to samo ale przez explorera było już wszystko ok
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

0
25.08.2007 00:29    #19
nawet przez explorera dalej jak na obrazku

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.