Co byście sobie zmienili w FM?

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.08.2007, 10:44    Pytanie
eLo
Nie wiem czy dobrze robię zakładając taki temat ale nie przypominam sobie żeby taki był więc to robię. Otóż temat jest prosty - tutaj możemy się pożalić, co byśmy chcieli nowego lub ulepszonego w najnowszym FM. Mi na myśl przychodzą 3 propozycje

- zrobienie tak, aby do Polski mogło przychodzić więcej piłkarzy z zagranicy
- możliwość dodawania meczów z dawnych sezonów aby były w FM i można było je obejrzeć - fajna by była baza danych meczów, tyle że chyba wolno by gra chodziła
- najważniejsze: dotychczas mamy tak że z szaraka piłkarza możemy zrobić tylko w swojej drużynie, a ja bym chciał by można było kupić jakiegoś szaraka z innego zespołu i wtedy przemieniłby się w normalnego zawodnika... niektóre "szaraki" są dobre! ;)

fudi Przodownik pracy

0
25.08.2007 10:48    #1
prosisz się o wroga ludu Fenix....

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
25.08.2007 10:52    #2
1.Nie - nie jest to urzeczywistnienie gry.

2.Nie rozumiem - Jeśli chodzi o mecze z TV(piłkarze przemienieni w kulki) to popmysł mi się nie podoba bo byłoby to mało przydatne w trakcjie rozgrywki, raczej w celach rekreacyjnych

3.Nie- jak lubisz szaraków wyłacz sobie (przy tworzeniu nowej gry) opcję używaj prawdziwych piłkarzy. Będziesz wtedy miał "szarakomanię".
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
25.08.2007 10:53    #3
fudi7 być może tak albo chłopak ma problem z wejściem na forum

ja mam podobny ale to nie czas i miejsce
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kyczy7 Przodownik pracy

0
25.08.2007 11:05    #4
kieruje Cie do tematu o zapowiedziach Fm-a 08 x) tam pisz swoje żal i chęci ( a raczej Twoje potrzeby ) wprowadzenia ulepszeń i innego typu bajerów x)

Możliwe ze Wróg Ludu niedługo bedzie Twój x)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
25.08.2007 11:23    #5
Fenix - Siedzisz na Suflerze już od jakiegoś czasu, widziałeś pewnie nie raz, iż autorzy takich tematów dostawali dożywotniego bana. Proszę cię zatem, abyś więcej tego nie robił, bo może się to dla ciebie źle skończyć.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution