Zabujcza i fatalna skuteczność !:( i młodziki

ajum Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2007, 21:21    Pytanie
1. Gdy gram porstmunth mam niekiedy dziwne sytuacje :
Mecze Port 1:0 Everton moi zawodnicy odali 1 strzał na bramkę!!! Cud Bug a może fart?
Mecz z Reading Por 0:2 reding. MOi zawodnicy odali grubo ponad 20 strzałów i co ?? 0 bramek Dziwne nie miałem już kilka takich sytuacji...Co zrobić?
2.Matty Ritche (junior) w grudniu miał staty niczym Ronaldinho nagle po 2 miesiącach Miał jak średniak 2 ligi...
Za to Tom Roberts (junior) Po 9 mieś w klubie ma staty niczym John Terry z "Czelsi"
Czy jest jakieś wytłumaczenie??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
26.08.2007 21:27    #1
Zabójczo fatalna ortografia i umiejętność korzystania z wyszukiwarki.
2. Słaba forma, zły trening.

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
26.08.2007 21:29    #2
Po pierwsze to ortografia ! Zabójcze

1. Nie, nie bug x) Fm-em ma swoje homory - nie mozna cały czas wygrywac bo to było by bez sensu , nawet jak masz mega mocna ekipe musisz kiedys przegrac nawet jak grasz składem który wydaje Ci sie dla nikogo nie osiagalny ... tak Fm-em został stworzony wiec po zwyciestwie z extra rywalem nie myśl sobie ze w nastepnej kolejce ze słabiakiem pójdzie Ci łatwo bo tak nie bedzie - juz sie tego naczuyłem x) Wiec to ze oddali jeden strzał na bramke i ona padała a w nastepnym meczu 20 a nie było żadnej to sie własnie nazywa humory Fm-ema ... xD

2. Juniorzy maja to do siebie ze sa zupełnie niestabilni wiec to jest normalka -> moze za duze obiazenie treningowe jak na nich a moze byli po ktz. i stasty im zupełnie spadły ? Ale na moje oko - niestabilnośc : dawno juz znana x)

Użytkownik uznał post za pomocny

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.