Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
10.02.2008 17:15    #2280
A oto moje sukcesy:
kluby ktore prowadzilem: http://img.w(...)uby2.JPG
zwyciestwa Milanem: http://img.w(...)ilan.JPG
statystyki z Klubowych MŚ: http://img.w(...)anem.JPG
transfery do Milanu w jednym z letnich okienek transferowych(przejęcie przez konsorcjum i duuużo kasy na zukupy): http://img.w(...)lanu.JPG
a to jest skład werderu ze zwycieskiego sezonu( z małymim różnicami, ponieważ teraz jestem w Arsenalu i nowy coach zrobił troche zmian; u mnie nie grali eric, winkler, briglia i bernal ale byli migliorini, heppke, pasanen, borowski, zigić, fogelman a rosina, bondi i McShane zostali zaklepani przeze mnie ale przyszli juz po moim odejściu):
To własnie mistrzostwo z werderem to moj najwiekszy sukces. Milanem wszedzie bylem faworytem,a do Werderu przyszedłem pod koniec sezonu, który dokończyłem 2 meczami i utrzymałem 7 miejsce w tabeli. W następnym sezonie byłem typowany na 4 lokate a zarząd chciał tylko miejsca w górnej połowie tabeli. Dość powiedzieć ze w obu meczach pokonałem piekielnie mocny kadrowo Bayern M(u siebie 3:1, u nich 1:0) a bezposrednią walke o mistrzostwo stoczylem z HSV. Najlepsi zawodnicy to loos, chico, pasanen, biglia, anderson i ruben. W pucharach: Niemiec i UEFA doszedłem do półfinału a do finałów droge zagrodziła mi berlinska Hertha.
Screena ze składem Werderu dam kiedy indziej bo teraz nie chce sie strona wczytać

mesjo Partyzant

0
10.02.2008 17:26    #2281
a i jeszcze zerknijcie na ten obrazek załączony. Ja nie mam z tym nic wspólnego(nie prowadzilem zadnej z tej druzyn ani zadnej innej w tym turnieju) ale nieźle nie. :)

pinco Partyzant

0
11.02.2008 17:08    #2282
FM nigdy nie przestanie mnie zaskakiwac :P

nierytmiczny me... Partyzant

0
11.02.2008 17:16    #2283
w szkockiej to ja jeszcze rozumiem takie hity:D

pinco Partyzant

0
11.02.2008 17:26    #2284
jeszcze raz a propos zaskakiwania :P

najbardziej widowiskowy mecz z udzialem mojej druzyny jaki kiedykolwiek zagralem :P

pinco Partyzant

0
11.02.2008 17:28    #2285
a teraz zaskoczenie in minus :P

komentarz zaraz po tym meczu

Convict Partyzant

0
12.02.2008 03:28    #2286
chciualem czegos nowego zajrzalem do ligi greckiej i wybralem najslabszy zespol z 1 ligi ktory byl typowany do spadku .... Veroia ....

oto moje wyczyny

a tu cos niespodziewanego ... 3 rnd. kwalifikacji do LM odrazu mowie ze gram 1 liga grecka tylko na inne nie mam wplywu
w tamtym sezonie doszedlem do rundy grupowej zajalem 3 miejsce ...

a w tym odpadlem ... :/

Convict Partyzant

0
12.02.2008 19:41    #2287
dzisiejszy rekord :D:D:D:D

Convict Partyzant

0
13.02.2008 03:34    #2288
co ja widze ;o

cristianoronaldo Partyzant

0
13.02.2008 05:46    #2289
Fajne macie osiągnięcia może pokazalibyście w turnieju jacy jesteście dobrzy?
Ja kiedyś grałem z jednym gościem przez neta spara mówi ze ma takie osiągnięcia pokazywał mi screeny. I miał faktycznie dużo razy wygrał lige mistrzów a grał barceloną.
Gdy powiedziałem mu że ja niemam żadnych dobrych osiągnięć jedyne co grałem to max do 2015 roku i to w lidze angielskiej Stalybridge zdobyłem wszystko pokolei jak szło.
I jak sie zmierzyliśmy to on grał barceloną a ja realem madryt i dostał bęcki 5:1. Może jesteście chętni jezeli nikt nieużywa edytora to zagrajcie turniej i zobaczcie kto jest naprawde lepszy http://www.perfectmanager.xad.pl im was będzie więcej tym wcześniej będą nagrody;] mój kontakt gg://11366941

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.