Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
13.02.2008 10:27    #2290
Grajac portugalska Boavista:
1 sezon - 3 miejsce w lidze, polfinal pucharu Portugalii
2 sezon - w eliminacjach do LM pokonalem zdobywce Pucharu UEFA z poprzedniego sezonu - Fenerbahce, w LM zajalem 3 miejsce w grupie z Arsenalem, Valencia i Schalke (1 pkt straty do drugiego Arsenalu). W Pucharze UEFA - polfinal, po wyeliminowaniu Evertonu, Galatasaray i (jakims cudem, bramkami na wyjezdzie) przetrzebionego kontuzjami Liverpoolu. Odpadlem ze zwyciezca Pucharu UEFA - Lazio Rzym. 2 miejsce w lidze.
3 sezon - dopiero rozpoczynam, plan to minimum zajecie miejsca w lidze premiowanego gra w LM, zajecie minimum 3 miejsca w LM oraz dojscie do cwiercfinalu Pucharu UEFA.

Nie jest to moze mega osiagniecie, ale za to uczciwie zdobyte, bez edytorow czy zatrudniania zadnych talentow.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Frej Młody aktywista

0
13.02.2008 14:43    #2291
A co nie uczciwe jest grac talentami?

Airwaves Partyzant

0
13.02.2008 16:00    #2292
Rozpocząłem kilka dni temu kariera w klubie Liverpool, przedsezonowe prognozy klasyfikowały mnie w czołówce Premiership.

Transfery: Ebou z Arsenalu, Barzgali z Palermo, Pandev z Lazio ( wszyscy grają regularnie w pierwszym składzie - wyjątek Pandev )

Po 3 meczach Ligi Mistrzów:
(D) vs Szachtar 2-2 ( ostatnia minuta samobój Barzgaliego :D )
(W) vs Lyon 2-4 ( Prowadzenie 4-0, nagle obudził się Fred )
(W) vs Celtic 0-1 ( McDonald przysporzył mi dużo kłopotów w obronie, cięzko wywalczone zwycięstwo )

Premiership po 10 meczach (prowadzenie w tabeli z dorobkiem punktowym 24 - 3 punkty przewagi nad MU)

-Jestem dumny z wygranej u siebie nad MU - mecz, który przyniósł mi wiele emocji(3-0 , pierwsza połowa 1-0, całkowite odcięcie od piłek ich środka pomocy i wykluczenie z gry scholsa )

-Wyjazd vs Chelsea ( zajmuje dopiero 10 lokate, nie są obecnie kompletnie w formie ), zagrałem od początku do końca na remis 0-0

- 3-2 wyjazd vs Tottenham, prowadzenie 2-0 i nagle genialny berbatov wykorzystuje jedyne 2 błedy jakie podczas meczu popełnia moja obrona, wynik w końcówce ratuje babel przy mocno ofensywnym ustawieniu

Ogółem gra się przyjemnie, czuć dreszczyk emocji przed każdym spotkaniem :-)

pozdrawiam

ps. gdzie mógłbym pisać opowiadanie/historie swojej kariery ?

Frej Młody aktywista

0
13.02.2008 16:07    #2293

0
13.02.2008 17:40    #2294
Frej
Nie do konca. Wyobraz sobie gre zalozmy strategiczna. Mozesz grac bez dodatkowych informacji, dochodzic do wszystkiego samemu itp. Albo mozesz tez przeczytac sobie (i skorzystac z tego), ze jesli zainwestujesz w to, to i tamto, wykladajac malo pieniedzy/surowcow/czegokolwiek, to potem bedziesz nie do zajechania.

Podobnie z managerem. Nie problem rzucic sie na tych wszystkich Cardenasow, Cabrerow czy Stancuw zanim polapia sie lepsze kluby i zmontowac w dwa pierwsze tygodnie rozgrywki druzyne warta po dwoch sezonach kilkaset milionow.

Problemem jest zatrudnienie scoutow, przeszukiwanie poszczegolnych panstw, wyszukiwanie mlodych zawodnikow, rywalizacja o nich z pozostalymi klubami (w przypadku zlozenia oferty kontraktowej jednemu z licznych zawodnikow z dzialu talenty w pierwszym dniu prowadzenia klubu powoduje, ze zaden z zespolow kontrolowanych przez komputer nie zdazy zareagowac). Jestem ciekaw ilu mlodych, utalentowanych pilkarzy kupuja tego typu gracze, jak wiekszosc z 'gotowcow' z dzialu talenty jest juz wykupionych...
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

0
13.02.2008 17:43    #2295
Takze w mojej opinii, zatrudnianie wyszukanych za pomoca edytora to zadna sztuka..

- Bob Paisley

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.02.2008 17:49    #2296
Rekordem można nazwać to że bodaj w 1993 r Hertha 2 Berlin zajęła drugie miejsce w Pucharze Niemiec?

Visioner Przodownik pracy

0
13.02.2008 17:55    #2297
http://img91(...)nqb1.jpg
obie po 20, zarzad mowi ze najnowoczesniejsze na swiecie ;)
jak mi kogos dobrego wygeneruje w nastepnym sezonie to dam screena :)

0
13.02.2008 21:02    #2298
hah no i mi wygenerowalo goscia z PA 44 :)

oho... jest sei czym podniecac... ~~
A. De Raph

0
13.02.2008 21:52    #2299
http://img34(...)abz7.jpg
http://img25(...)abb4.jpg
http://img34(...)afj0.jpg

warto dodac, ze koles ma byc uzupelnieniem skladu, ale po tym co pokazal to sam nie wiem co o nim myslec xD krol strzelcow EURO 2012 w wisle heh... swoja droga te 7 goli strzelil w 3 meczach grupowych (2 ze szwecja, 3 z polska, 2 z niemcami) finowie odpadli z ukraina w cwiercfinale.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.