klub i kadra

lukaszasada Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.08.2007, 13:07    Pytanie
czy prowadząc na raz klub i kadrę odbija się to w jakiś sposób na wyniki.. np. słabsze rezultaty ze względu na wyjazdy kadrowe itd. z góry dzięki.
!

martin Przodownik pracy

0
31.08.2007 13:10    #1
jeśli powołujesz piłkarzy ze swojego klubu to mogą się przytrafić kontuzje. ale oprócz tego to nic

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
31.08.2007 13:12    #2
Nie wydaje mi sie ze nie ma to zadnego znaczenia. Klub jakby to powiedziec nie 'rywalizuje' albo nie 'gryzie' sie z kadra :) W koncu jedyne co laczy klub i kadre to menedzer ja prowadze Spurs i Anglie i nie widze sladow slabszych wynikow :) Mozesz wiec bez problemu prowadzic kadre i klub. W sumie to powinienes pamietac ze ejsli masz graczy w klubie ktorych chialbys powolac to pamietaj ze jesli bede grali duuzo meczy liczac reprezentacje to moze odczuc zmeczenie.. Tyle x]

Użytkownik uznał post za pomocny

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
31.08.2007 13:14    #3
Aaaa masz przyklad z rzeczywistosci - Guus Hiddink swietne wyniki z Australia i PSV w sezonie 2005/06 :P

Sorka za 2 post ;]

kozakozakozak Partyzant

0
31.08.2007 13:22    #4
ja prowadze brazylie i real . i tak jak tu pisali poprzednicy nic sie nie dzieje poza tym ze moga aczkolwiek nie musza pojawic sie kontuzje jesli gra twoj zawodnik w reprezantacji . najgorsze est to jak zapomnisz o jakiejs gwiezdzie i odrazu pisza ze nie bedzie grał w reprezenatcji poki ty jestes selekcjonerem kadry hehe no. kaka i ronaldinho hehe. jak ja mogłęm o nich zapomniec hehe

Saint Partyzant

0
31.08.2007 13:51    #5
W zasadzie taka jednoczesna zabawa w klubie i w reprezentacji nie odbije się negatywnie na wynikach klubu. Choć jeśli masz w klubie murowanego kandydata do gry w reprezentacji i zapomnisz o nim, albo przestaniesz na niego stawiać (mowa o kadrze narodowej oczywiście), to może się lekko obrazić na Ciebie :)

hoody Przodownik pracy

0
31.08.2007 13:59    #6
Z tymi gwiazdami to jest naprawde coś nie w porządku! Ja na towarzyski mecz kiedyś w Holandii powołałem samych piłkarzy którzy do tej pory nie mieścili sie w kadrze a taki Van Nistelrooy (czy jakos tak) obraził sie na mnie że go nie powołałem :(((! A to tylko mecz towarzyski bodajże z Antylami Holenderskimi ;]

krooger1988 Młody aktywista

0
31.08.2007 14:01    #7
A ja jak gralem Lechem i objąłęm repre Polski to automatycznie w Lechu był ewidentny spadek formy ;/;/ Pamietam bylem po 6 kolejach 4 sezony z ktorych wygralem 5 i jeden remis a po objeciu reprezentacji zacząlem przegrywac i na 6 kolejnych meczy mialem tylko 2 remisy a przeciwnicy ze sredniej polki byli wtedy :(:(

lukaszasada Partyzant

0
31.08.2007 14:16    #8
krooger1988 ja mam podobny problem, dlatego założyłem temat. Prowadze Orlęta Dęblin (gram na patchu Barteza, wielkie dzięki Szefie ;P) i dostałem propozycje prowadzenia kadry. Nagle wszystko się posypało w klubie a nie mam tak zadnych graczy którzy mogli by grac w kadrze (aktualnie gram w 3 klasie rozgrywkowej).
!

hoody Przodownik pracy

0
31.08.2007 14:19    #9
Powołujesz pół składu Orląt by promować lokalny football ;]! A tak serio to nie wiem czemu tak Ci sie dzieje ;]!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.