Czy za testy się płaci?

Boazerio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2007, 19:19    Pytanie
Obojątnie jakim klubem grając lubię sprowadzać na testy mnóstwo zawodników.Nie inaczej jest teraz.W trakcie sezonu sprowadziłem całkiem sporą grupę młodych piłkarzy z całego świata(przez Ukrainę aż po Gabon), odesłałem do rezerw gdzie sprawdzam ich przydatność.Ale czy za te testy się płaci?Nie chodzi mi o zapłatę dla klubu z jakiego pochodzi zawodnik ale np. przelot, pobyt itp.

bartex55 Przodownik pracy

0
01.09.2007 22:59    #10
Ile będzie jeszcze identycznych odpowiedzi?!

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.09.2007 23:46    #11
Zastanawia mnie tylko jedno, jeśli zapraszamy zawodnika na miesięczne (lub krótsze) testy jakoś ten zawodnik musi być utrzymywany "przy życiu". Za coś musi jeść, gdzieś mieszkać. Może być to nawet budynek klubowy ale jakieś koszta to za sobą niesie. Szczerze, to nie sprawdzałem tego i wątpię aby dało się to jednoznacznie określić. Pzdr^^

hoody Przodownik pracy

0
01.09.2007 23:54    #12
Nie no FM nie jest taki szczegółowy... Gdyby tak było to modliłbyś sie by piłkarz dostał jako służbowy samochód Seata (Jak w Legii), a nie najnowsze Audi(Real Madryt) bo w końcu twój klub by za to płacił ;]! Albo w czasie testów niech śpi w namiocie zamiast w Sheratonie albo Marriocie ;]

Użytkownik uznał post za pomocny

0
02.09.2007 00:08    #13
IMHO powinno być to lepiej odwzorowane (o ile nie jest?), ponieważ nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie zawodnik przyjeżdża na - dajmy na to - miesięczne testy i koczuje gdzieś pod klubem, śpi obok ławki rezerwowych lub w składziku na sprzęt. Klub winien takiego zawodnika utrzymywać i moim zdaniem, koszty poniesione tą drogą powinny pojawiać się w zakładce finanse. Co do tych samochodów to ich marki są uzależnione od umowy jaką podpisał klub. O te rzeczy na szczęście nie musimy się martwić^^

hoody Przodownik pracy

0
02.09.2007 11:15    #14
Ale dla klubów zapewnienie zakwaterowania zawodnikowi na czas testów to są grosze jak dla Ciebie np. kupić sobie litrową cole. ;] (Taki mały przykładzik) ;]

0
02.09.2007 12:04    #15
W takim razie te wspomniane 5k funtów jest całkiem możliwą kwotą za takiego rodzaju przedsięwzięcie^^

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.