Kontrakt

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.09.2007, 10:59    Pytanie
No wiec ostatnio chcialem w edytorze czasu rzeczywistego skrocic sobie dlugosc kontraktu zeby szybciej otrzymac nowy, ale kiedy minal termin kontraktu ja nadal jestem w klubie a w siedzibie zarzadu pisze ze moj kontrakt jest negocjowany, a mimo to nie dostalem zadnej propozycji, tera jest pazdziernik a mi kontrakt teoretycznie wygasl w sierpniu, choc caly czas jestem zwiazany z klubem, co zrobic zeby zarzad mi zaproponowal nowy kontrakt??

0
07.09.2007 18:40    #10
no dobra ale ja prosze o jakas pomoc a nie komenatrze w stylu "nie trzeba bylo bawic sie edytorem", jak nie masz niczego ciekawego do powiedzenia to lepiej w ogole nie pisac
P.S. troche mnie ponioslo ;/

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
07.09.2007 19:11    #11
OK. Rozumiem twoje emocje ale w mojej opinii także jest dużo prawdy. Myślę, że to już jest dla Ciebie nauczka. Bo robienie w grze oszustw odbiera przyjemność z gry w nią.

Była reprymenda, teraz rada:
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

0
07.09.2007 19:14    #12
Przepraszam, przez przypadek nacisnąłem dodaj odpowiedź.

Idź na urlop na 0,5 roku. Zobaczysz co się stanie z kontraktem, jeżeli po Twojej myśli to spokojnie wczytasz grę i będziesz grał dalej. Jeżeli nie to oznacza, że kontrakt jest negocjowany dożywotnio.

Tylko nie zapomnij o wyłączeniu autosave'a.

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
07.09.2007 19:38    #13
ok zobaczymy

0
07.09.2007 19:47    #14
no niestety nic nadal negocjuja ale trudno sprobuje ustawic pierwotna dlugosc moze sie "naprawi" ale dzieki za checi

Pucek Stachanowiec

0
07.09.2007 20:21    #15
Wydaje mi się, że każdy kto tu pisze chce w czymś pomóc.

Ręczne przedłużanie kontraktu to jeszcze nie taka katastrofa. Gorzej by było gdybyś np. nie mógł wczytać gry.

Saint Partyzant

0
07.09.2007 21:41    #16
Boże. Ale niektórzy dają tutaj ciekawe rady :( Najbardziej mi się podobają te o urlopach. Urlop jest rozwiązaniem połowy problemów z fm :/
Oki. A teraz moja rada. Olej tą sytuację. Skoro nadal prowadzisz klub to jest luuuz. Moim zdaniem nic nie możesz w obecnej sytuacji zrobić, poza zaakceptowaniem stanu już zaistniałego. Nie możesz poprosić o nowy kontrakt, urlop też nic nie daje, zatem graj dalej i czekaj aż negocjacje się skończą, albo kontrakt wygaśnie. A od siebie już tak na marginesie, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby do podpisania kontraktu nie doszło, a Ty mógłbyś grać latami. Pozdrówka.

Pucek Stachanowiec

0
07.09.2007 22:02    #17
Panie Saint urlop jest pożytecznym rozwiązaniem w takich przypadkach gdy musimy poznać skutki naszego działania w przyszłości. Nie wiem czy Pański pomarańcz jest efektem pańskiej pomocy innym graczom czy też nie, ale o czymś na pewno świadczy.
Wracając do urlopu to mógłby być Pan tak dogłębny w swoich analizach i zauważyć,że zasugerowałem graczowi urlop powrotny. Tzn. że po powrocie z urlopu analizuje zaistniałą sytuacje i wczytuje grę. W środku swojej wypowiedzi traktuje Pan urlop jako jeden ze sposobów rozwiązania problemu ( słowa: urlop też nic nie daje). W przyszłości proszę o wstrzemięźliwość w krytyce ludzi którzy pragną komuś pomóc. Albo o znalezienie konkretnych argumentów, które mogą poddać pod wątpliwość ich radę.

Visioner - nie przejmuj się tym kontraktem. Wiem,że to jest denerwujące ale do wytrzymania.

Pozdrowienia dla wszystkich.

0
07.09.2007 22:28    #18
ok dzieki wszystkim ;) jedyna rzecz jaka mnie denerwuje to brak kasy na transfery itp. przy podpisywaniu kontraktu, a pozatym tygodniowka 170 € to zalosnie malo, a samemu troche glupio zmieniac :)

0
07.09.2007 22:29    #19
jeszcze jedno pytanie, dlaczego w reprezentacji nie dostaje sie kasy za kontrakt?? to troche nierealistyczne, bo ja jeszcze prowadze repre polski :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.