Thierry Henry za darmo? Chętni? NIE!

dlugi88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.09.2007, 09:30    Pytanie
Na wstępie powiem, że mam oryginalnego FM-a bo chcę mieć wreszcie trzecią ligę. Ostatnio wróciłem do gry na oryginalnej bazie danych, po prostu na patchu 7.0.2 powrócił ten problem z milionem kontuzji, a update'y mają błędy (nikogo nie obrażając). Więc rozpocząłem grę Arsenalem Londyn na bazie 7.0.0 i pomyślałem że odmłodzę zespół nie patrząc na nazwiska, najstarszy zawodnik miał mieć 25 lat, więc padło na Gallasa, Henry'ego i tym podobnych grajków, wystawiłem Henry'ego na listę transferową za rynkową cenę (to było chyba 35 mln funtów) i zaproponowałem go klubom, nie było chętnych, więc dałem cenę mniejszą o milion i tak dalej i tak dalej aż zszedłem do 0. Myślicie, że ktoś go chciał kupić? Nic bardziej błędnego. To samo miałem z CR w ManUtd, Rooneyem. Po kilka razy, na następny raz postaram się dołączyć fotki. Czy ktokolwiek z Was miał coś takiego, oczywiście o ile sprzedajecie takich zawodników, bo ja wychodze z założenia, że Henry ma 28 lat, czasem może da radę go sprzedać za 20 mln (raz mi się udało) a w zamian za niego za łączną kwotę 5 mln mam Cesara Delgado i Matiasa Vuoso. POZDRO.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
11.09.2007 09:38    #1
Według mnie sprzedawanie takich piłkarzy na samym początku to głupota.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.09.2007 09:39    #2
Czasem tak jest. Nie wygląda mi to na bug, ponieważ Henry zawsze żąda potężną tygodniówkę, która mogłaby znacznie uszczuplić budżet płac niejednego klubu. Możliwe jest, że nie masz szczęścia. Raz grając Barceloną nikt za darmo nie chciał Ronaldinho, a innym razem miałem 8 ofert.

fudi Przodownik pracy

0
11.09.2007 11:09    #3
No wlasnie kluby nie chca go kupic ze wzgledu na tygodniowke, ktora moze zazadac

eMiKa Młody aktywista

0
11.09.2007 12:38    #4
A tak poza tym to Henry nie chce odchodzic z Arsenalu i automatycznie odrzuca wiekszosc ofert,wiec gra samoistnie nie sklada propozycji.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

sefko1 Przodownik pracy

0
11.09.2007 12:58    #5
Ja z Juve sprzedałem Trezequeta za 28 mln euro.

sm1leY Młody aktywista

0
11.09.2007 14:12    #6
Ale chyba nie powiecie mi że kluby pokroju realu madryt, manutd, liverpoolu, cwelshit, itd. nie dość, że nie chcą go jako ogólnie piłkarza, to do tego boją się zawyżyć budżet płacowy...
Bug jak nic. Już nie mówię o ruskach którzy by mieć piłkarza pokroju Henry czy tam podobnych, zrobiliby po prostu wszystko :s

Djkamo Młody aktywista

0
11.09.2007 17:40    #7
Tak ale myślisz, że Henry zgodziłby się grać gdzieś na Syberii?

Pozatym, może akurat kluby na które byłoby stać na zakup takiego piłkarza mają pełne składy, i nie potrzebują nikogo więcej do ataku?

Wystarczy wystawić go na liste transferową i czekać... jestem pewny że prędzej czy później ktoś się zgłosi, a nie proponować go bo nikt nie podejmie odrazu decyzji...

Gumierpool Młody aktywista

0
11.09.2007 18:51    #8
Coś w tym jest.

W większości przypadków gdy wystawiam zawodników na listę transferową to mam ogromne kłopoty z ich sprzedażą. A największe gdy gram Liverpoolem!

Grając na bazie danych 7.0.0 wystawiając na listę transferową Bellamy'ego, Zendena i Fowlera nikt nie chciał ich kupić, ani wypożyczyć! Mogę zrozumieć, że ktoś może nie mieć kasy na piłkarzy formatu Henry'ego, ale żeby żaden ligowy średniak nie potrzebował kogoś z w/w trójki?

Przecież w rzeczywistości Bellamy bez problemu znalazł angaż w WHU, Zenden z Marsylii, a Fowler jako wolny zawodnik był zasypywany ofertami.

Patch 7.0.2 nic nie zmienił. Niechciani przeze mnie Paletta, Aurelio czy Crouch nie wzbudzali zainteresowania żadnego klubu!

Podobnie w Werderze z Thiago, Wiese lub Pasanenem, w Ajaxie z Rosalesem, Rogerem czy Gabrim, a nawet prowadząc Koronę, nie znalazłem chętnych na Trzeciakiewicza, Rutkę i Cichonia.

To nie może być przypadek, ani niefart. Ludzie z SI powinni nad tym pogłówkować, bo problem ze sprzedażą niechcianych graczy staję się coraz bardziej uciążliwy.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
11.09.2007 18:55    #9
Ja w Ajaxie spokojnie sprzedałem tych piłkarzy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.