Parę pytań

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.09.2007, 09:37    Pytanie
1. Czy da się włączyć zawodnika z rezerw do meczowej 16-stki (Anglia) tak, aby nie było potrzeby przenoszenia go do pierwszego składu. Bo gdy gram np. PA (Puchar Anglii) to muszę najpierw zawodników z rezerw, bądź u-18 przenieść do pierwszego składu, a to jest trochę nużące.
2. Czy jest jakiś uptade, gdzie byłyby dostępne kluby filalne? Bo kiedyś taki miał Karpin z Fudim, gdzie Widzew miał Liverpool i Romę, jednak ten uptade jest już mało aktualny.
3. Chciałem do swojego klubu kupić Angela Di Marię. Jednak u mnie pozwolenia na pracę nie dostał, a gdy ofertę złożyła AV to pozwolenie dostał już za pierwszym podejściem. A przecież mój klub jest bardziej znany i ma większą reputację niż Aston Villa.
4. Czy jest możliwe dostać propozycję pracy w niewybranej lidze? Tzn. gracie np. tylko Premiership, a dostajecie ofertę z np. Barcelony? Jeśli ktoś tak miał i spróbował przyjąć to da się normalnie prowadzić klub?
5. Ile zawodnik powinien rozegrać meczów w sezonie tak, aby nie biadolić, że za mało gra w pierwszym składzie? Z 10 meczów wystarczy?
6. Wiem, że pytań o grafikę było już masa, ale ja bardzo potrzebuję facepacki piłkarzy z Premiership na sezon 2007/2008. Ma ktoś może? Jeśli tak to proszę o dokładny link.
7. Jak to jest możliwe, że do swojego klubu kupując Adriana Franczaka, on w 10 meczach ma średnią 7.65. Chodzi mi o to, jak to możliwe że klub z drugiej ligi polskiej radzi sobie w obecnym mistrzu Anglii.

Dzięki za odpowiedzi.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
11.09.2007 09:43    #1
1. W prawym górnym rogu masz pokaż filtr zaznacz wybraną drużyne i już możesz wybrać.
2. Nie za bardzo rozumiem. Kluby filalne dodano do FM 2007. Można je ręcznie dodawać w edytorze z patchem 7.0.2.
3. To nie od reputacji klubu zależy czy ktoś dostaje pozwolenie.
4. Nie możliwe.
5. Zależy od jego statusu w zespole. Np. kluczowy chce grać bardzo często.
6. Nie mogę podać dokładnego linku ale zajrzyj na forum tam jest Melina grafików.
7. Cuda się zdarzają.

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
11.09.2007 09:44    #2
Jak nie od reputacji? Każdy kogo spotkałem to mówi, że od reputacji klubu i zawodnika. Ale dzięki, bardzo mi pomogłeś.

Pucek Stachanowiec

0
11.09.2007 10:00    #3
Dostanie pozwolenia na pracę w Wielkiej Brytanii zależy od ilości rozegranych meczów w Reprezentacji. Poszukaj w google bo dokładnie nie mogę przytoczyć Ci zasad tego przepisu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

0
11.09.2007 10:02    #4
Wyszukiwarka tematów tu powinno być dużo opinii
http://www.cmrev(...)na+prace

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.