Po tytule chyba każdy domyśla się o co chodzi. Np. raz u mnie Werder Brema sprzedał Franka Baumanna za 250 000 euro, ja za 1 000 000 euro sprzedałem z Pogoni, Mineiro do Lille, rozumiem, że Mineiro jest młodszy i, że w FM całkiem nieźle wygląda, ale z całym szacunkiem dla niego, nie może być tak, że reprezentant Niemiec, wieloletni kapitan czołowej niemieckiej drużyny i bardzo solidny defensywny pomocnik jest cztery razy tańszy od nikomu nieznanemu w Europie prawego obrońcy z Pogoni Szczecin. Takie przykłady można by mnożyć w nieskończoność. Naprawdę nie wiem czy to bug, czy mało inteligentna polityka transferowa niektórych klubów. Sorry, że tak rzucam te tematy na suflerze, ale zaczęła mnie ta gra denerwować, dobrze, że niedługo (mam nadzieję) będzie następna część. Jeśli mieliście jakieś dziwne przypadki napiszcie o tym. Chociaż w sumie jak patrzyłem na tegoroczne okienko transferowe i na to jakie sumy na przeciętnych zawodników wydawały kluby Premiership to nic mnie już nie zdziwi (np. Michael Chopra do Sunderland 5 000 000 funtów itp.).
Najnowsze posty