Zmiana zarządu

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.09.2007, 16:45    Pytanie
Dzis mnie spotkała niemiła niespodzianka. Prezes mojego klubu postawil oddac konsorcjum w ręce kogos innego. Zgłosil sie jakis facet z rumuni, wszystko okej, dogadali sie w 3dni, nowy prezes mi oglosil ze ulepszy szkolke mlodzikow, stadion powiekszy, ogole wszystko cacy. Musze powiedziec ze gram PSG i narazie jestem na miejscu 1 w lidze, jest to moj 4rty sezon. dostalem ze nie poodba mi sie moja praca prezesowi i postawil mne wyrzucic, a zatrudnil jakiegos idiote za przeproszeniem z rumuni, ktory nie ma zadnego doswiadczenia... To jest bug czy wam tez sie tak zdarzylo?

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
12.09.2007 16:46    #1
dostalem dzis wiadomosc, ze nie podoba sie moja praca*

majcherczyk Partyzant

0
12.09.2007 16:54    #2
zdarza się, nowy prezes często chce obsadzic stanowiska w klubie swoimi ludźmi...

Użytkownik uznał post za pomocny

The Game Młody aktywista

0
12.09.2007 16:54    #3
To nie jest bug czasami tak się zdarza że nowy prezes wprowadza kogoś "swojego" mnie osobiście jeszcze nigdy to nie spotkało

boro92921 Przodownik pracy

0
12.09.2007 16:55    #4
to nie jest bug po prostu chciał miec za menagera kogoś swojego chociaż to troche dziwne ze Cię wyrzucił skoro masz 1 miejsce w lidze przewaznie nie wywalają jak sie jest liderem ale widocznie miałes pecha mozliwe że gdybys mial narodowosc Rumunia to by Cię zostawił a praca mu sie nie podoba bo moze nie masz w skladzie zadnego Rumuna

mesjo Partyzant

0
12.09.2007 17:37    #5
u mnie gdy zarząd sie zmienił nowy prezes dał mi od groma kasy, ulepszył szkółke młodziezową
ale zaraz po tym powiedział że musi sie zastanowić czy mnie zwolnić czy zostawić. A że we wcześniejszych wygrałem wszystko w Europie i we Włoszech(Milanem) po 2 tygodniach ,,obserwacji" mojej pracy zostawił mnie na stanowisku a uzasadnił to tym że mam poparcie u kibiców, klub pod moją wodzą osiągał sukcesy. Napisane było tez ze przejeciu klubu miało towarzyszyc zmiana man'era. Narodowość mialem polską. wiec gdy zarzad sie zmnienia nie zawsze cie wyrzucą. po prostu musisz mieć sukcesy i dobrze jest gdy piłkarze mają cie za ulubieńca

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
12.09.2007 17:49    #6
Wiesz to jest tak jak na prawde kupujesz klub i chcesz mieć w klubie swoich ludzi.
Ale dziwne jest to, że odnosiłeś sukcesy (1 miejsce).
Niestety takie życie managera.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kozakozakozak Partyzant

0
12.09.2007 18:34    #7
u mnie sie przesicho zmieniło ale mnie nie wylali . wszytsko było tak jak za calderona tylko ze prezes jest inny , a tak to nic specjalnego , bez rewelki

kurzy13 Młody aktywista

0
12.09.2007 18:39    #8
a mnie sie udalo:) podzas zmiany prezesa wkurzalo mnie embargo, potem dal mi znac ze rozwaza moje zwolnienie ale po tygodniu powiedzial ze zostaje bo jest pelen podziwu dla entuzjazmu jaki wzbydzam wsrod kibicow

Krystian88 Młody aktywista

0
12.09.2007 19:58    #9
Kiedyś, gdy prowadziłem Celtic i miałem na koncie 1 zwycięstwo w lidze i Puchar UEFA zmienił się prezes. Na początku media mówiły, że chce zatrudnić jakiegoś Turka, ale nic się nie działo, a ja spokojnie prowadziłem klub do półfinału ligi mistrzów. Żadnych komunikatów od zarządu, tylko o zdjęciu embarga. Nie wiem czemu ciebie zwolnili. Może mniał taki kaprys?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution