7.02:/

cristiano88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.09.2007, 09:27    Pytanie
otóż mam następujący problem...grając na pierwotnej łatce tłukłem wszystkich aż miło,natomiast na łatce 7.02 jaką drużyną bym nie grał nie idzie mi za wesoło...drużyny przeciwne stwarzają sobie multum sytuacji,zaznacze że gram tą samą taktyką jak na pierwotnej łatce:/...cdzy ktoś z Was tez ma taki problem??jaki jest sposób na lepszą grę w defensywie moich druzyn,bo już nie mam siły:/

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
15.09.2007 09:31    #1
Musisz pokombinować z taktyką i to wcale nie musi zależeć od łatki, po prostu załadowałeś nową grę i idzie Ci słabiej, kombinuj, może wreszcie znajdziesz złoty środek.

fudi Przodownik pracy

0
15.09.2007 09:31    #2
ja mam ten sam problem :p Jedynym lekiem na całe zło jakie znalazłem to zmienianie co rundę klubu :]

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
15.09.2007 09:38    #3
Eeeeee tam głupoty piszecie. Ja już nie pamiętam czy mi się trudniej gra...ale dla mnie lepiej, bo 701 było za łatwe.
Trzeba poprostu się przyzwyczajić.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
15.09.2007 09:39    #4
cristiano88 pokombinuj z taktyką może już na tej łatce nie jest tak skuteczna.
Zgadzam się też z pedro_1987.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

XerfaX Partyzant

0
15.09.2007 10:56    #5
jesli chodzi o bramki to masz problem z gra w defensywie wiec: sprawdz mentalnosc obroncow jesli jest zbyt ofensywna to moga np zapuszczac sie pod bramke przeciwnika a jak taki srodkowy defensor pobiegnie to tworzy sie luka w defensywie. 2 swoboda taktyczna : u obroncow srodkowych polecam jak najmniejsza bo coz z tego ze dasz defensywne ustawienia jak zawodnik nie bedize musial sie do nich stosowac? 3 boczni obroncy: u mnie to byl klucz to tracenia bramek ja dalem im za duzo ofensywy a do tego strzalki do przodu i sie okazywalo ze oni sobie biegali pod bramka rywala a bronic nie mial kto wiec polemcam troche wieksza swobode i bardziej ofensywna mentalnosc niz srodkowi ale BEZ STRZALEK DO PRZODU! ostatnia rzecz to pomocnicy: wg mnie pomoc tez musi bronic wiec jesli grasz klasycznym 442 to zapewnij sobie zeby chociaz jeden z obroncow mial dosc defensywne ustawienie a do tego byl takim Vieira ktory jest silny fizycznie ma dobry odbior i gre glowa taki defensywny pomocnik moze wieeeeele dac zespolowi w defensywie. Przetestuj swoj sklad z moimi poradami jak beda problemy pisz dalej to cos poradzimy :D

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.