Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

pierdutka Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
10.05.2008 12:48    #2460
[quote=pinco]a propos skutecznosci obroncow ;p wszystkie po rzutach roznych[/quote]

nie tlyko ty......

stachu90 Partyzant

0
10.05.2008 12:51    #2461
dzi[quote2=kerry][quote=stachu90]http://i30.tinypic.com/kal3t4.jpg po w piątym sezonie gry arsenalem pozostało 3 graczy ze starej drużyny;p. reszta to młode wilki, dla znawców FMa są to bardzo znane nazwiska. w ciągu czterech sezonów 3 razy byłem w finale LM z czego dwa razy wygrałem. 2 razy mistrzostwo angli 2 razy drugie miejsce. 3 razy puchar ligi i raz puchar anglii. pozdro[/quote]

powiem Ci jedno - masz zarąbisty skład, pełen młodych, wręcz świetnych zawodników. Pozazdrościć.[/quote2]

dzięki wielkie. tylko przez to że mam słabość do talentów i częstej wymiany zawodników między sezonami mam problemy ze zdobywaniem niektórych trofeów. wiadomo, zespół młody, trochę niezgrany. ale za to frajda z gry

Frej Młody aktywista

0
10.05.2008 13:01    #2462
No więc szukałem jakiegoś niedużego wyzwania. Zajrzałem do 3 ligi angielskiej. Wybór padł na Crewe. I oto w wielkim skrócie moje dwa sezony :):
1 sezon
Transfery

Udany sezon od początku do końca nie oddałem 1 miejsca :). Choć przy końcówce sezonu zrobiło sie gorąco.

2 sezon
Transfery
Baraże
Finał

Ten sezon to prawdziwy dramat - przez prawie cały drugi sezon, miałem 2 miejsce, co dałoby mi bezpośredni awans. Niestety pod koniec sezonu zawiódł trening przedsezonowy. Ostatecznie po ciężkich bojach zająłem na 4 miejsce. Jednak gra w finale rozwiała wszelkie wątpliwości kto powinnien grać w wyższej klasie rozgrywkowej.

No i jeszcze transfery
Na ten sezon dostałem wielkie pieniądze - 16 mln :).
Skład na ten sezon. Premiership w tym sezonie jest nasze

Ichabod Crane Partyzant

0
12.05.2008 00:54    #2463
Darek Sztylka superstar!
Gość jest po prostu niesamowity:

http://img16(...)9wg1.jpg
http://img15(...)4sg0.jpg
http://img35(...)7no3.jpg

Mally89 Partyzant

0
12.05.2008 11:31    #2464
A te gole to po rzutach roźnych?? Więc u mnie w Warcie Poznań w 2 sezonie pozyskałem Oziebala. Chłopak w pierwszych 8 meczach zesonu strzelił 11 bramek. Potem miał chwile kontuzje ale i tak skonczył sezon z dorobkiem coś koło 25 bramek? Obwołany najlepszym transferem sezonuu :-) Ojj w tej Warcie zrobiłem furorę ;-) hehe.. To jest fajne w 2 lidze polskiej ze mozna z wszystkiego zrobić gwiazde a na sprzedazy jeszcze zarobić troche $

pinco Partyzant

0
12.05.2008 15:37    #2465
kiedy w zeszłym roku w Championship Managerze padaly hokejowe wyniki gra byla najezona babolami malo realistyczna wszyscy jechali po niej jak po masle jak to niby wielka seeria sie stoczyla ;]

w tym roku to samo prezentuje Football Manager a jakos specjalnie nie slychac inkwizycji ;]

panowie z SI robia wszystkich w duzego konia sprzedajac swoja gre za niemale przeciez pieniadze ;] zwlaszcza iz ta gra to marne 700 mb totalnie zabugowanego kodu ;] prawdziwymi tworcami tej gry sa fani ktorzy tworza niezliczone gigabajty dodatkow graficznych itd

ale kazdy sadzi wedlug siebie ;] ja niechce czuc sie jak polski wyborca ktory po oddaniu glosu zostaje z pustymi obietnicami i nic nie znaczacymi frazesami ;]

a wiec z calym szacunkiem ktory panom z SI niewatpliwie sie nalezy za poprzedni gry ja nie mam zamiaru sie tak wykorzystywac i wiecej ich dziela nie kupie ;] no chyba ze sie cos drastycznie zmieni ;]

a czas doskonale spedzam przy FIFA MANAGER 08 i CHAMPIOSHIP MANAGER 2008 gojac rany w sercu ;] po nikt niechce byc potraktowany jak tepy osiol przez kogos komu oddal czesc swojego zycia, i czesc swoich pieniedzy

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.05.2008 16:12    #2466
[quote=pinco]kiedy w zeszłym roku w Championship Managerze padaly hokejowe wyniki gra byla najezona babolami malo realistyczna wszyscy jechali po niej jak po masle jak to niby wielka seeria sie stoczyla ;]

w tym roku to samo prezentuje Football Manager a jakos specjalnie nie slychac inkwizycji ;]

panowie z SI robia wszystkich w duzego konia sprzedajac swoja gre za niemale przeciez pieniadze ;] zwlaszcza iz ta gra to marne 700 mb totalnie zabugowanego kodu ;] prawdziwymi tworcami tej gry sa fani ktorzy tworza niezliczone gigabajty dodatkow graficznych itd

ale kazdy sadzi wedlug siebie ;] ja niechce czuc sie jak polski wyborca ktory po oddaniu glosu zostaje z pustymi obietnicami i nic nie znaczacymi frazesami ;]

a wiec z calym szacunkiem ktory panom z SI niewatpliwie sie nalezy za poprzedni gry ja nie mam zamiaru sie tak wykorzystywac i wiecej ich dziela nie kupie ;] no chyba ze sie cos drastycznie zmieni ;]

a czas doskonale spedzam przy FIFA MANAGER 08 i CHAMPIOSHIP MANAGER 2008 gojac rany w sercu ;] po nikt niechce byc potraktowany jak tepy osiol przez kogos komu oddal czesc swojego zycia, i czesc swoich pieniedzy [/quote]

To jest dopiero herezja.Fifa Manager to tylko troche lepsza gra niz totalnie schematyczna FIFA obecnego CMa nie skomentuje...
Może rzeczywiscie FM08 nie jest najlepszą częscią jednak ja pudełka z płytą nie oddał bym za głowę sędziów którzy dopuscili sie korupcji...(No może to zły przykład)Jak ci 08 nie pasuje to graj w 07 według mnie zdecydowanie najlepsza z FMów

pinco Partyzant

0
12.05.2008 16:50    #2467
co do FMa 2007 to tak masz racje ale cytujac redaktora CD-Action tą czescia SI strzelilo sobie w stope gdyz na nastepny rok ciezko przezwyciezyc prawie ideal ;] a nieudolne proby poprawiania koncza sie tak jak sie skonczyly ;p

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.05.2008 17:31    #2468
No właśnie ...

ronin1991 Partyzant

0
13.05.2008 14:13    #2469
Elo!!!
Frej wyślij screena taktyki swojej. Ja gram Preston i wypróbował by, twoją taktykę bo na razie nie idzie mi dobrze.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.