Asystent zle ocenia umiejenoci gracza .

PanQlo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.09.2007, 19:48    Pytanie
Ostatnio pozyskalem z Torino W. Kwiatkowskiego za niespelna 30 mln. Ł . O tego pilkarza walczylem mi. z ManU , Realem , Chelsea , Barca Arsenalem i innymi wielkimi teamami ze starego kontynentu . Zawodnik ma najlepsze parametry ze wszystkich moich pilkarzy , ma najwiecej gwiazdek - 6 , a w raporcie skautow wyraznie bylo napiosane ,ze jest znacznie lepszy anizeli wszyscy moi obroncy , oraz ,ze powinien stac sie glownym celem transferowym itp . itd .
Natpomiast moj asystent jaks nieszczegonie widzi wnim t oco , widziali w nim wladze Realu , Man U ,Chelsea ,Barcy ,Liverpoolu , Arseanlu czy Milanu - uwaza ,ze zawodnij jest slaby i powinien znalesc sie n liscie transferowej mimo ,ze niespelna 2 mieisace wczesniej przybyl do mojego zespolu za niebotyczna sume ,a ma niespelna 20 lat .

BUG ,czy poprostu powinienem poszukac lepszego asystenta ?

danielwidok Partyzant

0
21.09.2007 19:53    #1
Zależy ale moim zdaniem zły asystent. Też miałem podobnie i po zmianie bylo lepiej. Ale to juz twoj wybór.

Vigo Partyzant

0
21.09.2007 20:15    #2
Chodzi o to, że twój asystent po prostu ma niskie atrybuty oceny umiejętności i oceny potencjału gracza. Na twoim miejscu rozwiązałbym kontrakt za porozumieniem stron i zatrudnił nowego.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.09.2007 21:27    #3
moj ma ocene umiejetnosci 19 a potencjalu 18 a i tak sadzi, ze lee ho(moj czwarty DP, cienias) to bardzo utalentowany zawodnik, i ze nie mam szans na awans do pucharow bez wzmocnien, a tak naprawde mam spore szanse na triumf w lidze mistrzow.
moja rada - nie sugeruj sie tym co on o pilkarzach opowiada bo gracz z ca 118 moze grac lepiej od goscia z ca 180 a asystenci czesto tego nie potrafia zrozumiec :f

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
21.09.2007 21:28    #4
Asystenci to debile zawsze gadają głupoty.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.09.2007 21:30    #5
najlepsze jest to ze asystent proponuje zawsze zawodnikow bardzo słaby(tak jest u mnie) a bardzo drogich.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.09.2007 21:39    #6
jak na moj gust najbardziej mnie wkurza, ze czasem nie potrafi zrozumiec jakie umiejetnosci sa potrzebne do dobrej gry na danej pozycji - trudno sie mowi, w koncu ja ustalam sklad.

Megaworior Partyzant

0
21.09.2007 21:39    #7
zgdzam sie z 9pucek zawsze zle cos oceniaja taksamo mam sklad ktorymi miote wszystkich lidze a on mowi ze mam dobre rezerwy ale sklad ktory ledwo utrzyma sie w lidze.Taksamo kupilem bramarza w fm scout byl o wile lebszy niz moj podstawowy a asysten zalicza go do drugiej 11 z 2 gwiazdakmi.kolejny przypadek to to iz po 2 sezona gry jednym skladem + rotaja z zawodnikami rezerwowymi asystent mowi ze nie osiagneli dobrego zgrania.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
21.09.2007 21:49    #8
dla mnie to nie są asystenci tylko zwykli cymbaliści
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.