Słuchaj cwaniaczku - dla mnie to możesz sobie nawet milion kont założyć z moim nickiem aż w końcu dostaniesz za coś bana i się skończy (oczywiście nie ja o tym decyduje), chociaż teraz Twoim działaniom będe się przyglądał wnikliwie aby znaleźć jakiś sposób na poskromienie Twojej dziwnej kampanii. Tym co robisz pokazujesz tylko swoją "klasę" ponieważ nie potrafisz ze mną porozmawiać w oparciu o merytoryczne argumenty tylko zniżasz się do poziomu prowakacji.
Moje zachowanie może prowokować ale potrafie je przynajmniej w jakiś sposób uargumentować a Tobie brakuje argumentów więc stosujesz chwyty poniżej pasa.
I jeszcze nie wiem czy się sam siebie wstydzisz czy nie ale jeżeli jesteś zarejestrowany pod jakimś normalnym nickiem to go podaj do publicznej wiadomości aby wszyscy wiedzieli kim jesteś.
Jeżeli rozmowa z Tobą ma jakiś wogóle sens to moje GG 6028977.
Przepraszam Wszystkich za napisanie tego tutaj (chociaż temat chyba nie na sufler) ale niestety tylko w taki sposób moge rozwiązać kwestię kopiowania mojego nicku.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.
Najnowsze posty