[quote=pawelbarca1993]ok. to jakby mozna bylo kitsy z Ekstraklasy, I ligi i I i II lig hiszpanskich[/quote]
[quote=pawelbarca1993]oj sorki
miala byc anglia
i jeszcze jakby niemcy do tego doszly to bym byl wdzieczny, ale to niekoniecznie[/quote]
Panowie...
ZANIM zadacie pytanie o jakąś grafikę (loga/kitsy/face) to proszę byście
WCZEŚNIEJ (przed napisaniem posta) przejrzeli kilkanaście/kilkadziesiąt poprzednich postów i pościągali sobie to, co było tam udostępnione w linkach do hostów i odznaczyli w grze buforowanie i dopiero wtedy sprawdzili CO wam brakuje w
DOPIERO WTEDY wrzucali tu posta z prośbą o jakąś grafikę bo to się naprawdę ociera o zaśmiecanie suflera jeśli co 10-15 postów pojawiają się
TAKIE SAME PROŚBY: "szukam logosów ligi angielskiej" "szukam kitsów ligi niemieckiej" ...i tak w kółko...
Dlatego proszę was byście na bieżąco uaktualniali swoje grafiki ...korzystając bądź to z tego działu w suflerze bądź to ze stron takich jak
ta lub
ta a zapewniam że
to nie jedyne strony o tematyce FM'a i jeśli ktoś nie znajdzie na nich tego czego szuka to niech poszuka innych stron o tematyce FM w
tej wyszukiwarce. Ona naprawdę nie gryzie...
pawelbarca1993 posprawdzaj sobie kilkadziesiąt (lub więcej) ostatnich postów. Ja już tam wrzucałem kitsy i loga lig angielskich, polskich i innych... Pościągaj co możesz a jeśli któryś z linków wygasł-wtedy napisz co ci brakuje.
[quote=kowalinho]Są może Fejsy i Kitsy do 3 Ligi Portugalskiej ( Atletico CP) ?[/quote]
TU masz kitsy z 3 ligi portugalskiej.
O ile mi wiadomo to jeszcze nie ukazał się
kompletny Face Pack cut-out na sezon 09-10 do 1 Ligi portugalskiej... więc nie licz na to, że znajdziesz gdziś pełen FacePack do...3 ligi portugalskiej....szczerze wątpię by gdzieś były face packi poszczególnych drużyn z 3 ligi portugalskiej a co dopiero zestaw zawierający całą ligę...
Kitsy nie są mojego autorstwa.
[quote=84czarny]Hej gdzie znajdde fotke Nilmara z Brazylli Potrzebuje [/quote]
[quote=84czarny]Sorki to był Neymar gdzie znaje jeo fote ??????????[/quote]
Te posty wołają o pomstę....nie dość że nie chciało Ci się (nie miałeś czasu?) podać pełnego nazwiska piłkarza tylko zdawkowo ograniczyłeś się do "Nilmar z Brazylli' to jeszcze okazało się że nie o tego piłkarza ci chodziło....
...istnieje taka opcja jak "edycja" już napisanego posta. Została ona stworzona celem...NIE zaśmiecania suflera (jak i całego forum na cmrev) poprzez powtarzanie tych samych tematów/pytań w kilku innych postach.
Kolego...jeśli NIE CHCE CI SIĘ szukać face którego potrzebujesz i składasz tu na forum prośbę by ktoś ci tego face (od piłkarza) udostępnił to niech ci się CHOCIAŻ ZECHCE wstawić dokładniejsze dane o piłkarzu którego face poszukujesz.
Samo "Nilmara z Brazylli Potrzebuje" nie wystarczy. ponieważ "Nilmarów w Brazylii" może być setki. Myślisz że gdyby ktoś napisał "face kowalskiego z Polski potrzebuję" to reszta użytkowników (chcących ci pomóc) wiedzieli by o kogo chodzi? Skoro już podajesz samo nazwisko to napisz (dodatkowo) jeszcze w jakim klubie on gra (i możesz też napisać w jakim FM'ie, bo dany piłkarz mógł w przeciągu roku zmienić klub) a całkowicie upraszczając to NAJLEPIEJ jakbyś oprócz nazwiska piłkarza podał jego
numer ID w grze.
Wtedy (podając ID) nie musisz już podawać klubu w jakim gracz występuje, jego pozycji na boisku itp. Znacznie skróci to TWÓJ czas oczekiwania na owe face które chcesz otrzymać od któregoś z użytkowników.
Ja wiem że udzielono ci pomocy i
realista_9 posłał ci już face którego poszukiwałeś ale to co napisałem powyżej skierowałem nie tylko do Ciebie ale także do wszystkich innych użytkowników szukających pomocy w tym dziale suflera.
Gdybyście prosząc o face
OD RAZU podali numer ID to szybko uzyskalibyście pomoc od kogoś kto ma tą grafikę której poszukujecie a jak nie podajecie numeru ID to potem przez kilka kolejnych postów inni pytają się o dokładniejsze dane, wy potem przez kolejne posty dopisujecie szczegóły i skutkiem czegoś JEDEN PROBLEM który mógłby zostać rozwiązany w 2-3 postach jest "rozwlekany" na 10 postów a co za tym idzie sufler zostaje zaśmiecany... :/
[quote=maniutinho]Poszukuje herbów do dwóch lig niemieckich...i angielskiego związku piłki nożnej[/quote]
Łap
Loga nie są mojego autorstwa.
Najnowsze posty