Grafika i Dodatki - problemy / ogłoszenia / poszukuję

hurricane85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.04.2011 22:39    #2981
hurricane85 napisał:

Witam mam wielki problem z ktorym nie wiem co zrobić. Mianowicie podczas meczu 80% drużyn ma czerwone koszulki obojętnie czy to Inter, Barca, Real czy Lazio. Wygląda to tak że podczas meczu po boisku biega 22 piłkarzyków w czerwonych koszulkach i nie sposob ich odróżnić. Prosze o pomoc.
Mniejszym problemem jest brak koszulek zawodnikow podczas wyboru zawodników w ekranie taktyki. Zamiast koszulek z numerem zawodnika grającego na danej pozycji mam tylko samo nazwisko mała czcionką które ledwo da sie odczytać dla osoby z problemami wzrokowymi.
pozdro dla wszstkich fmaniaków

Możliwe, że masz coś ze sterownikami karty graficznej lub po prostu za słabą kartę.

Posłuchaj napewno nie chodzi o to czy mam słabą karte bo nie mam nigdy nie miałem takiego problemu mam go dopiero od około 3 tygodni i jestem wkurwiony jak widze jak gra lazio z napoli i lazio ma czerwonej koszulki a lazio pasiaste czerwono seledynowe. Prawidlowe koszulki mam tylko we Włoszech Niemczech Polsce i Portugalii a reszta to te wymazy o ktorych wspomniałem niech ktoś da jakiś pomysł bo to jest poprostu kur.. kaplica

hurricane85 Partyzant

0
12.04.2011 22:41    #2982
Nie we Włoszech tylko tylko w Anglii

kicks Partyzant

0
13.04.2011 13:08    #2983
1. Przeinstaluj sterowniki do grafiki, a nuż coś się w plikach skopało. I pliki gry żrą się z plikami sterowników.

2. Jeśli nie pomoże pierwsze to czeka Cie przeinstalowanie gry, ale postaraj się odinstalować ją programem takim jak np. ashampoo uninstaller który usunie wszystko co dotyczy gry, wpisy w rejestrze itd. Plik zapisu gry wrzuć na pendriva sobie żeby nie stracić.

lord_protector21 Partyzant

0
13.04.2011 14:48    #2984
Dordzy FM-maniacy:)

Pisze do Was za zapytaniem, mam swojego FM 2011 (jest wspaniale) zainstalowałem sobie ze steamem i mam problem.

Gdy nie mam dostępu do internetu i próbuje sobie włączyć to najpierw mi chce zrobić aktualizacje steamu daje anuluj i potem wybieram opcję "offline" to dalej nie ładuje mi gry i tylko mam okienko i informacje o jest błąd połączenia i nie działa i proszę się skontaktować etc.

Koledzy i koleżanki co zrobić jak NIE będę miał dostępu do internetu a będe miał żądze gry:D:D

co mam zrobić?

Z góry dziękuje za pomoc

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 13.04.2011 o godz. 14:53

niemrawy... Partyzant

0
14.04.2011 14:12    #2985
cześć czołem i witajcie...
poszukuje oto czcigodni bracia w fm-ie jakiegoś megafacepack'a takiego większość najlepszych lig itp itd.
z góry dzięki niemrawie pozdrawiem ; ]

Tittoro Partyzant

0
14.04.2011 14:26    #2986
SortItOutSI wydał takiego facepack'a na ponad 80 tyś postaci
oto stronka http://fmdownloads.com/

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.04.2011 o godz. 14:27

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.04.2011 19:05    #2987
Witam!
Nie bardzo mam możliwość uruchomienia edytora na moim kompie- wyskakują mi rożne błędy.
Dlatego bardzo bym prosił, by ktoś zrobił mi łatkę w edytorze, na której Aaron Ramsey z Arsenalu nie ma kontuzji. Chciałbym zacząć nową karierę Arsenalem, a tam najlepszy młody PŚ gry marnuje się z 5 mies. kontuzją.
Z góry dzięki za pomoc.
Darkness... for me is where I shine

niemrawy... Partyzant

0
14.04.2011 19:11    #2988
[quote=Tittoro]SortItOutSI wydał takiego facepack'a na ponad 80 tyś postaci
oto stronka http://fmdownloads.com/[/quote]
niestety nie chce się pobierać ; /
tak więc ponawiam prośbę o podanie adresu do jakiegoś większego facepacka niemrawe pozdrowienia ; ]

Falcon Przodownik pracy

0
15.04.2011 08:40    #2989
Szukam jakiegoś takiego lepszego i większego logopacka.
I kitspacka też jakiegoś większego.

Obydwie rzeczy do FM 08
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

LuaLua. Partyzant

0
16.04.2011 04:18    #2990
[quote=Falcon]Szukam jakiegoś takiego lepszego i większego logopacka.
I kitspacka też jakiegoś większego.[/quote]
Sprawdź może któreś z tych będzie działać:

Facepack - http://fmdownloads.com/
Logopack - http://sorti(...)egapack/
Kitspack - http://www.fm-ba(...);id=3687

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.