Grafika i Dodatki - problemy / ogłoszenia / poszukuję

JaroTheMaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.07.2011 10:58    #3051
Ma ktoś link, albo wiesz gdzie można znaleźć stroje HSV Hamburg albo całej Bundesligi na sezon 2011/2012 ? :) Z góry dzięki ;P

mrtableta Partyzant

0
29.07.2011 22:30    #3052
Witam nie wiem czy wypowiadam się w dobrym temacie ale mam nadzieje ze nikt mnie nie zjedzie. Mam taki problem. Zamierzalem tworzyc koszulki do FM2008. Mam FbKits i kiedy w photoshopie zalaczam teksture bazową dajmy na to "Puma" jak było tutaj w tutorialu wyskakuje mi komunikat ze wprowadzone zostaly nieznane dane odczytu warstwy i zostaną one usuniete i czy kontynuowac? kiedy klikam ze nie to nie otwiera sie nic. kiedy daję tak pisze że niektore warstwy zostaly naprawione a po otwarciu wyswietla mi bodajze 17 tekstur z koszulkami pumy ponakladane jedna na druga i wymieszane wszystkie. probowalem reinstalwac photoshopa. mialem 7.0 zainstalowalem 6.0 i jest to samo. zalaczam screeny. moze ktos bedzie wiedzial co na to zaradzić bo mnie juz nerwica strzela jasna. pozdrawiam. Na obrazkach jest problem z Jomą.

http://image(...)1nv.jpg/
http://image(...)m2h.jpg/
http://image(...)3gy.jpg/

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
30.07.2011 10:07    #3053
[quote=mrtableta]Witam nie wiem czy wypowiadam się w dobrym temacie ale mam nadzieje ze nikt mnie nie zjedzie. Mam taki problem. Zamierzalem tworzyc koszulki do FM2008. Mam FbKits i kiedy w photoshopie zalaczam teksture bazową dajmy na to "Puma" jak było tutaj w tutorialu wyskakuje mi komunikat ze wprowadzone zostaly nieznane dane odczytu warstwy i zostaną one usuniete i czy kontynuowac? kiedy klikam ze nie to nie otwiera sie nic. kiedy daję tak pisze że niektore warstwy zostaly naprawione a po otwarciu wyswietla mi bodajze 17 tekstur z koszulkami pumy ponakladane jedna na druga i wymieszane wszystkie. probowalem reinstalwac photoshopa. mialem 7.0 zainstalowalem 6.0 i jest to samo. zalaczam screeny. moze ktos bedzie wiedzial co na to zaradzić bo mnie juz nerwica strzela jasna. pozdrawiam. Na obrazkach jest problem z Jomą.

http://image(...)1nv.jpg/
http://image(...)m2h.jpg/
http://image(...)3gy.jpg/[/quote]

Moja rada jest taka, zainstaluj sobie nowszą wersje Photoshopa. CS2 lub CS3 powinny pasować.

aquarius1978 Partyzant

0
30.07.2011 16:41    #3054
Witam,

Mam oto taki problem. Chciałbym usunąć wszystkie logosy i flagi państw, w katalogu w moich dokumentach nie mam już nic,wszystko skasowane. Usunąłem nawet te pliki z innych miejsc na dysku, tak by nie było możliwości by gra się do nich odwoływała. Przejrzałem dokładnie cały folder gdzie zainstalowałem grę...i mimo to ciągle wyświetlają mi się flagi państw/ Zastanawiam się jak to jest możliwe. Spotkał się ktoś z takim problemem. Mam viste i gram na patchu 11.3.
Rozinstalowałem grę, skasowałem wszystko co znalazłem, założyłem nowego użytkownika na kompie. Ponownie zainstalowałem grę i nie wgrywałem żadnej grafiki, a mimo to flagi nadal są. Jak się tego pozbyć...
Jeśli wpisywałem np w wyszukiwaniu plików konkretną nazwę danego pliku, to dostawałem odpowiedź od systemu, ze taki plik został znaleziony w miejscu,które nie istnieje!!!Oczywiście jak chcę otworzyć taki plik to jest komunikat, że plik został usunięty....
Już nie mam pomysłu co można z tym zrobić.

ilargate Partyzant

0
31.07.2011 19:02    #3055
znalazłem w internecie fajną paczkę logosów w stylu e2g do fm2008, ale niestety żadne mirrory nie jest już dostępne, gdyby ktoś miał możliwość udostępnienia czegoś takiego byłbym wdzięczny. były to loga robione chyba przez dereka.

FafciuSamoZUO Partyzant

0
05.08.2011 09:16    #3056
Mam do was pytanie . Z jakiego powodu może mi nie działać dodatek z legendami ? Nie wiem po prostu ten który bym najbardziej chciał nie działa . A gdy ściągnąłem inny to działa tylko , że nie ma lig Angielskiej , włoskie ...
z lepszych lig tylko Hiszpańska jest ...
Może mi to ktoś wytłumaczyć .
Aha i mam ogromną prośbę o linka do działającego dodatku z legendami futbolu do FM 11 . Proszę uprzejmie :) .
Pozdro ...

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
08.08.2011 18:55    #3057
Z powodu problemów dostawcy serwera dla plików w FILEPLANET i GRAFICE na razie prosimy ściągać pliki z mirrorów. Dostawca obiecał rozwiązać problem jak najszybciej.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

hurricane85 Partyzant

0
10.08.2011 22:55    #3058
Mam ogromną prosbę do kogoś ogarniętego bo problem jest wielki i przyznam szczerze ze pierwszy raz sie z czyms takim spotkałem od 10 lat. A mianowicie podczas ekranu meczowego wszyscy zawodnicy biegający po boisku maja koszulki Barcelony zamiast swoich. Lacznie z bramkarzami arbitrami bocznymi i sedzia głownym Przykladowo mecz Lazio - Roma zamiast strojow błekitnych Lazio ma koszulki Barcy, Roma to samo uwierzcie ze szlag moze człowieka trafic :/ Pomozecie ?

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.08.2011 15:33    #3059
^ przeinstaluj grę

co do tematu szukam niższych lig niemieckich z jak najnowszymi składami

panevil Partyzant

0
11.08.2011 22:16    #3060
Witam, czy może ktoś z was posiada skin nawiązujący do klubu Sporting CP ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.