Witam.
Mam taki problem.
Po instalacji FM 2011 (oczywiście oryginał) i zaktualizowaniu do wersji 11.3, chciałem jeszcze najnowsze uaktualnienie oraz jakieś alternatywne skórki, facepacki i inne.
Wg poszczególnych instrukcji wymagane pliki należy popodmieniać, bądź powrzucać do odpowiednich katalogów.
Np:
- uaktualnienia do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data,
- skórki do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/skins
itp, itd - odpowiednio, zależnie od tego co to za dodatek - ale Wy to doskonale wszyscy wiecie - a to ja jestem nowy.
Mój problem polega na tym, że w podanej lokalizacji (tzn w moich dokumentach) nigdzie nie ma folderu o nazwie Sports Interactive.
Szukałem go poprzez wyszukiwarkę plików i folderów i nie znajduje mi czegoś takiego wogóle w całym kompie.
Dodam od razu że nie jest to rzecz włączonej opcji nie pokazywania ukrytych folderów ponieważ sprawdziłem to odznaczając ją i nic się nie zmienia. Posiadam system operacyjny Windows 7.
Szukałem na forum i tutaj i na innych stronach rozwiązania ale nic takiego nie znalazłem. Jeśli dubluję temat i nie zauważyłem - przepraszam - ale naprawdę zanim napisałem - przeszukałem wszystko :/
Jestem starym fanem serii CM jeszcze w wersjach 99-00 i kolejnych - ale miałem kilka lat przerwy w obcowaniu z CM-ami ale teraz dzieciarnia już trochę odchowana i chciałem powrócić bo z tego się nie wyrasta przecież
a tu na drodze jakiś beznadziejny - pewnie w sumie prosty do obejścia-problem.
Ktoś pomoże staremu dziadkowi?
Gdzie w Windzie 7 znajduje się ten folder?
Z góry dzięki.
Yogurt.
Najnowsze posty